Why

In een stad achter de duinen, waar de golven fluisterden en de lucht fris is, begon mijn verhaal. Geboren als een rustig meisje, omringd door positiviteit, zou je niet vermoeden dat het leven mij uitdagingen zou brengen die mijn zelfvertrouwen zouden testen.

Tijdens mijn jeugd brachten pesterijen op school mij op de rand van zelftwijfel, maar de kiem van positiviteit die in mij was geplant, liet mij nooit volledig zinken. Toch was er een engelachtige metgezel die in mijn leven verscheen en mijn vertrouwen terugbracht. Holly, mijn hond, bracht niet alleen liefde en vreugde, maar ook lessen die ik tot op de dag van vandaag koestert. Haar aanwezigheid zorgde ervoor dat ik niet stilstond, maar mezelf ontwikkelde.

Het echte keerpunt kwam toen ik in 2016 moeder werd van een prachtige zoon, Lukas. Zijn geboorte bracht niet alleen vreugde, maar ontwaakte ook iets dieper in mij. Het was alsof het universum mij uitnodigde om meer te ontdekken dan de oppervlakte van het leven. Dit werd nog intenser toen etherische oliën in 2018 onverwachts mijn pad kruisten. Dit was het begin van een reis van zelfontwikkeling en bewustwording, een reis waarin ik leerde mezelf op de eerste plaats te zetten, van mezelf te houden en mijn ware zelf te ontdekken.

Jaren van groei en cursussen volgden, maar het miste nog steeds iets. De puzzel was nog niet compleet. Het was pas in 2021 dat ik mijn zielsmissie kristalhelder zag. En de verrassing was dat het al die tijd vlak voor mijn neus bewoog, mijn eigen zoon Lukas. Met zijn hooggevoeligheid en wilskrachtige natuur werd hij een spiegel die mij hielp mezelf en mijn missie duidelijker te zien. Zijn energie gaf mij rust en begrip, maar ook een nieuwe visie op opvoeden en verbinding.

Ik ontmoette een coach die mij verder hielp met mijn zielsmissie. Echter, het was tijdens een onverwachte masterclass over nieuwetijdskinderen dat alles op zijn plaats viel. Hier werd ik begrepen en bevestigd in mijn intuïtie over Lukas. Ik voelde erkenning en opluchting en meldde mij aan voor de opleiding die mij in staat stelde om via numerologie dieper inzicht te krijgen in mezelf, mijn gezin en mijn missie.

poster-why-pagina

Nu, zoveel jaar later, sta ik hier met een missie om vrouwen te helpen in de chaos van het moederschap. Mijn gave ligt in het intuïtief creëren van diepe verbindingen met anderen moeders, waarbij ik empathie en kwetsbaarheid inzet om veilige ruimtes te scheppen. Door mijn eigen groei en eigenwaarde te omarmen, inspireer ik vrouwen om een liefdevolle verbinding met zichzelf te ontwikkelen en zo samen een wereld van diepe ondersteuning te creëren. Ik deel tips, advies, inspiratie en verhalen om zelfbewustzijn en liefdevolle verbinding met jezelf, je partner, je kinderen en de wereld om je heen te bevorderen, en samen creëren we een community van ondersteunende moeders die samen ademen in de chaos.

Mijn verhaal is een reis van persoonlijke groei en ontdekking, geïnspireerd door mijn zoon, Holly en de lessen van het leven. Ik ben uitgegroeid tot een bron van wijsheid voor anderen, en mijn missie om vrouwen te helpen een liefdevolle verbinding met zichzelf, haar kinderen, haar partner en de wereld om haar heen te creëren, geeft betekenis aan elke hobbelige weg die ik heb bewandeld.

Mijn reis is nog lang niet voorbij, want ik blijf bouwen aan een wereld waarin vrouwen en moeders elkaar steunen, begrijpen en aanmoedigen want ook in de chaos van het leven is er ademruimte en liefde mogelijk. En terwijl ik voortga op deze missie, blijf ik een licht en inspiratie voor anderen, een getuigenis van wat mogelijk is wanneer we ons kwetsbaar openstellen voor groei en liefde.

yucca-en-ik
arie-en-ik
lina-en-ik