Ik hoor het mijn gidsen denken “Dyonne het ligt voor je neus! Ja, echt voor je neus!”

Nog nooit heb ik mij gevoeld zoals ik mij nu voel. Het lampje ging aan, ik werd getriggerd, al weken hangt er iets in de lucht. Niks voelde compleet, hemel en aarde leken te verschuiven. Er kwam amper wat uit mijn handen, verloren, radeloos, verward en uitgeput voelde ik mij.

Was dit het nou, was dit mijn pad? Misschien wel of niet er leek in elk geval wat te ontbreken. Best een moeilijke opgave om uit te vinden wat er ontbreekt voor iemand die bijna alles leuk vind.

Maar vanavond zat ik op bed en daar ging *pling* het lampje boven mijn hoofd aan. Ik voelde het in elke cel van mijn lichaam, tranen biggelde over mijn wangen. Mijn hart bonkte uit mijn borstkas en het vuur binnen in mij ging branden.

Alsmaar zoekend en turend in de verte maar het is veel dichterbij, het ligt letterlijk voor mijn neus, oké voor nu niet letterlijk want ze slapen maar je snapt me.

Ach hé voor iedereen zijn eigen plaats en tijd om zijn zielsmissie te ontdekken. Gelukkig vroeg ik mezelf niet al weken lang af waar ik als klein meisje blij van werd want op die manier schijn je jouw missie te kunnen achterhalen.

Oké, oké, ik geef toe uiteraard was ik zoekende naar antwoorden op verschillende levensvragen en dat terwijl ik het antwoord al 5 jaar lang mag vast houden, knuffelen, verzorgen en lief hebben.

Opeens was daar de trigger die voor een explosie zorgde. Alles door één woord wat ik een paar dagen geleden ergens gelezen had en wat nu zijn weg naar buiten vond.

Een explosie aan energie, aan ideeën en past boem daar vielen alle puzzelstukjes op zijn plek. Ik werd er door geraakt, emotioneel en er ging een golf van vertrouwen door mij heen.

Al een aantal jaar ben ik bezig met persoonlijke ontwikkeling en sinds eind 2019 zijn bij mij de poorten naar de spirituele wereld verder geopend. Alleen deel ik hiervan weinig naar mijn kinderen toe. Terwijl ik denk dat hun juist mogen ervaren dat wat zij zien en voelen niet raar of gek is.

Het zijn de nieuwetijds kinderen van deze tijd die veel meer verbonden staan met boven dan de meeste van ons. Zelf ben ik ook een nieuwetijds kind maar met nog teveel troebele lagen waardoor ik er moeilijker bij kan dan de nieuwetijds kinderen van nu.

Lukas is mijn spiegel, hij leert mij dingen zonder dat hij zich daar echt bewust van is. Vandaag was zo’n dag dat ik er heel slecht tegen kon en te laat bedacht om adem te halen. Gewoon ademhalen, diep ademhalen midden in de chaos. Sommige dagen lukt het maar vandaag even niet.

Eerlijk gezegd geloof ik er wel in dat dit precies zo moest zijn om het moment van net te mogen ervaren. Hij was mijn trigger, hij is mijn voorbeeld, hij is hier voor mij en niet andersom. We mogen elkaar begeleiden in dit leven, elkaar lessen leren. Hij, mij op zielsniveau en ik, hem op aards niveau.

Deze reis ga ik met jullie delen, ik voel dat er behoefte is om de kinderen van nu spiritueel op te willen en kunnen voeden en te laten zien dat het normaal is om naar je hart te luisteren inplaats van naar je ego die vanuit liefde jou voor van alles wil beschermen.

Maar ook wil ik ervoor zorgen dat moeders weer in zuivere liefdevolle verbinding met elkaar komen. Weg met het dualisme en ik weet het beter mentaliteit. Liefdevol naar elkaar luisteren, elkaar ondersteunen, om hulp te durven vragen, stoppen met ongevraagd je mening te delen, weten dat je het goed doet ook al voelt dat even niet zo. We hebben geen gebruiksaanwijzing bij de geboorte van de kinderen gekregen en we weten allemaal wat a hell off a job het soms kan zijn. En toch, en toch, en toch steunen we elkaar amper tot niet!

Hierin ga ik verandering brengen. Terug naar die zuivere liefdevolle verbinding tussen moeders. Want heee zeg eerlijk we doen allemaal maar wat maar we doen dit met alle liefde die we in ons hebben en wat wij denken dat goed is!

Laten we elkaar daar positief in steunen. Laten we elkaar complimenten geven, elkaar helpen zonder iets terug te verwachten. Laten we lief zijn voor elkaar, voor onze kinderen, onze partners maar bovenal en met stip op één lief zijn voor ons zelf! Dat verdienen we als moeders, als vrouw, als partner van, maar ook ons innerlijke meisje en onze innerlijke vrouw verdienen dat!

Met alle liefde die ik in mij heb vertel ik jou nu…
JE DOET HET GOED! 😘
GEEN GEMAAR.
JE DOET HET GOED! 😘

Als jij er voor open staat dan krijg jij nu een hele dikke knuffel speciaal voor jou van mij. 💖

In liefde x Dyonne

Eén reactie

  1. Pingback: DyonneHolly

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *