24 juni 2021 – Deze keer geen supermaan of eclips gewoon lekker rustig alleen de energie van de volle maan. Oké, heel eerlijk als je altijd al de energie van de maan lichamelijke ervaarde dan kan je nog steeds last hebben van onrustig slapen, vermoeidheid, griepachtige verschijnselen, hoofdpijn, hartkloppingen, duizeligheid en heftige emoties. De klachten worden namelijk veroorzaakt door de steeds hogere energietrilling van de aarde en omdat ons bewustzijn aan het veranderen is.

Maar onthoud het is allemaal tijdelijk, als je meer gaat leven met de maan zal je ook meer rust ervaren en kunnen de klachten minder worden omdat jij dan leert hoe je met de energie van de volle maan en het dierenriemteken om kan gaan.

Ik zal je een stukje op weg helpen en je wat meer vertellen over het dierenriemteken Steenbok.

De steenbok is een ambitieus teken en heeft een zeer intense energie om zich heen hangen. Deze energie kan jou ook echt van je stuk brengen. De energie van steenbok begrijpt dat ‘Rome niet in één dag is gebouwd’. Kwaliteit kost vaak meer tijd en dat begrijpt de steenbok. Steenbok is ook het traditionele teken dat intuïtief beseft waarom we zijn wie we zijn.

Steenbok heeft behoefte aan orde en is gedeclineerd. Het is de energie van de harde feiten en de cijfers en heeft weinig tot geen ruimte voor gevoelens. Steenbok is helder, nauwkeurig en kan zaken perfect beoordelen.

Tot deze energie heb jij dus toegang tijdens de volle maan van 24 juni. Maar ja, er is een maar… Tegenover de maan staat de zon (duh!), de zon staat in het teken van kreeft en heeft een hele andere energie dan de steenbok.

Dit zorgt voor een spanningsveld tussen deze twee tekens waardoor je het gevoel kan ervaren alsof het conflict tussen je gevoel en verstand heftiger is.

Kreeft is namelijk een mengeling van superzacht en sentimentele energie. Dus tegenover de energie van de harde feiten en cijfers staat de energie van super gevoelig.

Zorg dus voor een balans tussen je verstand en gevoel. Laat het ene teken niet het andere teken overheersen. Maak een mooi combinatie van de gemotiveerde energie die de steenbok bij zich draagt en de gevoelige energie van kreeft om voor jezelf duidelijk te krijgen waar je heen wilt.

Naast deze twee tekens hebben we ook de engelenpoort 6-6 van 6 juni die weer geactiveerd word. Ooowh toch nog iets extra’s naast de volle maan. De engelenpoort kan ervoor zorgen dat we situaties en relaties liefdevoller gaan bekijken. Door de gereactiveerde engelenpoort 6-6 (2+4=6 & juni = 6) kan je heel erg het gevoel krijgen dat je steeds meer energetisch word “afgestemd”. De engelen zullen jou tekens sturen en op deze manier bereiden ze jou voor op een nieuwe fase in jouw leven.

Dan als laatste omdat het zo’n mooie aanvulling is op de energie die er al hangt. Er zijn namelijk ook nog een aantal planeten waar we van kunnen profiteren.

Door de engelenpoort 6-6 staat de planeet Venus in de schijnwerpers. De 6 heeft betrekking op de planeet Venus, die gaat over liefde, schoonheid en harmonie, maar ook over onze omgang met geld.

Venus staat recht tegenover Pluto, de ‘grote onthuller’. Dit kan veel losmaken in jouw onderbewustzijn. Diepe angsten, boosheid of jaloezie uit je verleden kunnen naar boven. Deze dag heeft een transformerende werking!

Op mijn Instagram pagina heb ik een stukje geschreven over vergeven wellicht mochten er dingen uit je verleden naar boven komen om die eens te lezen.

“Als je vergeeft, verander je niet het verleden maar de toekomst”.

Dan hebben we nog de planeet Jupiter die een liefdevolle verbinding maakt met de maan waardoor we mogelijkheden zien tot groei, je kan je optimistisch voelen, toekomstplannen willen vormgeven en intuïtief nieuwe ideeën krijgen.

Jupiter is onze geluk planeet! Jupiter brengt ons spirituele ontwikkeling en helpt ons bij het realiseren van nieuwe plannen. Je kunt nu dan ook sterk de behoefte voelen om hard te werken aan je droomwensen maar onthoudt zorg voor de balans tussen gevoel en verstand.

Je kan worden uitgedaagd om nieuwe creatieve ideeën vorm te geven en om uit je comfort zone te stappen. Je kan nu echt niet meer op de oude voet verder gaan. Het loslaten van je oude leventje kan gepaard gaan met veel emoties en kunnen vragen oproepen. Wat wil jij bijdragen aan de samenleving? Waar ligt jouw passie? We mogen goed naar onze intuïtie gaan luisteren en haar volgen om bij de juiste bestemming te komen.

Al met al is het een perfecte energie voor het maken van toekomstplannen.

Daar wens ik je onwijs veel plezier bij want ja, ook plezier maken hoort bij het leven.

We zijn licht en liefde en zo is het!
Als je ervoor opstaat ontvang je nu een dikke liefdevolle knuffel van mij!

Fijne zonnige dag,
veel liefs Dyonne 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *