Zo dat is even geleden dat ik een blog geschreven heb maar vandaag is een dag waarin het vloeit en er dingen mogen ontstaan.

Het waren een paar moeilijke maanden met zware energie voor mij. Ik wist even niet wat ik wilde er waar ik voor wilde gaan. Was het ademhalen in het moederschap wel dat waar mijn hart nog steeds sneller van gaat kloppen? Ook het moederschap vond ik even pittiger dan anders. Moeite met uit bed komen en zelfs na een goede nachtrust moe opstaan. Mijn gedachtes gingen dan ook echt alle kanten op en er kwam erg weinig uit mijn handen.

Wil ik toch niet liever iets meer met dieren gaan doen aangezien mijn hart daar altijd al sneller van ging kloppen. Ik heb dan ook rustig de tijd genomen om dit uit te zoeken. Ik ben er nog steeds niet echt uit wat ik wil maar het is goed zo, ik weet het “eind doel” want die B&B met moestuin, weiland met ezels die droom zie ik nog steeds werkelijkheid worden.

Vele probleemleggingen gedaan met de tarot en ook daar kwam niet uit wat ik eigenlijk hoopte. Zegt het hopen dan niet genoeg? Of moet ik toch de energie van de tarot volgen…

Nu is het zo dat ik rond mijn verjaardag (20 april) van jaarenergie ben veranderd ik ging van de 11 energie (intuïtie) naar de 12 energie wat in mijn geval letterlijk betekend dat alles weleens op zijn kop kan komen te staan. Geen idee waar ik het over heb? Check dan maar de grote arcana kaart ‘de gehangende’ van het Ride waite tarot.

Dat niet alleen in het ook nog eens de essentie kaart zwaarden 5 in mijn jaarhoroscoop wat wil zeggen dat dit jaar elke maand weer om gedachtes zal draaien.

Die twee bij elkaar verklaart toch ook wel weer een hele hoop voor mij en dan had ik ook nog eens in mijn jaarhoroscoop in april een waarschuwingskaart liggen wat ook logisch was want in april wisselde ik van jaarenergie.

Gelukkig heeft de maand mei in mijn jaarhoroscoop een hulpkaart en mag ik meer gaan voelen. Gelukkig zijn juni en juli ook nog erg fijn maar daarna komen er weer twee een zwaarderen kaart aan wat wil zeggen een waarschuwing.

Maar daar kijk ik nog even niet naar ik ga nu profiteren van 3 maanden hele fijne energie ondanks dat mercurius retrograde gaat.

Ondanks alle zwarte mochten er gelukkig ook goede dingen plaats vinden. Zo hebben we andere school voor Lukas gevonden, niet omdat waar hij nu zit geen fijne school is maar ik denk dat zijn vrije ziel een ander onderwijs nodig heeft. Hij gaat dan ook hoogstwaarschijnlijk na de zomervakantie naar de vrije school. Lieke gaat daar zover we dat nu kunnen bepalen ook naar school en zal ergens volgens jaar eerst van de gastouder naar de peuterspeelzaal gaan die in het zelfde gebouw is als waar Lukas zit.

Ook het stukje dieren kwam op mijn pad en ben ik een jaaropleiding gaan volgen voor communicatie en healing voor dieren plus een abonnement met allerlei gave mini cursussen en heel veel andere leuke leerzame onderwerpen. De afgelopen maand heb ik hier al zoveel geleerd en mezelf kunnen verrijken dat mede hierdoor ook mijn zin in het leven is terug gekomen. Daarnaast volg ik ook deze maand nog bij een andere geweldig vrouw een hartchakra healing. Ook dit voelt geweldig om op zo’n mooi niveau en met gelijkgestemde bezig te zijn om ons zelf meer liefde te gunnen en te geven want het jezelf gunnen maar het jezelf vervolgens niet geven is het jezelf dus niet gunnen!

Ook kreeg ik als verjaardags cadeau van mijn man een paar dagen samen weg met hem en onze hond Lina. We verbleven in een B&B nabij Veghel en we genoten volop van de rust en even kunnen doen waar we zelf zin in hadden dan het zorgen voor de kinderen. Het was echt fantastisch, een mooie locatie, een overheerlijk ontbijt, een mooie omgeving en mijn droom nog levendiger zien worden.

Wat lijkt het mij toch gaaf om op een dag ook een B&B te runnen! Dat mensen kunnen helpen in de moestuin, even tot rust kunnen komen, weer even adem kunnen halen. Dat ze even hun hart kunnen opladen bij de ezels, de geiten en de andere dieren. Kunnen genieten van een gezond ontbijt wat alleen maar ten goede komt aan hun lichaam en uiteraard uit eigen tuin. Genieten en dankbaar zijn voor de omgeving en de natuur geluiden. Bovenal liefdevolle verbindingen maken met andere gelijkgestemde.

Voor nu komen er snel nieuwe dingen aan, zo ben ik aan het nadenken over een online huiskamer mama abonnement en ben ik weer een nieuw volle maan Retreat aan het organiseren waarschijnlijk rond 12 augustus 2022.

I keep you update!

x in liefde Dyonne

De gehangende
De gehangende

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *