Logo Dyonne Holly

Ontdek de Magie van Verbinding

Betaal hier voor jouw 1 op 1 VIP verbindings sessie.

Wat een „on the point“ sessie, wat leuk om te ervaren wat je uit de geboorte & relatie-energie kan halen aan informatie. Herkenbaar en zeer goed te plaatsen. Een bewustwordings moment om op deze manier luchtig te kijken naar de relatie met de mensen om mij heen.

Het meeste inzicht hebben mij de keerzijdes gegeven, je kon on the Point vertellen over de energie die mijn meiden en ik hebben maar ook hier de keerzijde van aangeven, waar ik op moet letten… dat is stof om over na te denken want dat is iets waar ik bewust op kan letten.

Nog meer gaan letten om mijn eigen gevoel en wat ik wil. Mijn meiden zijn inmiddels prachtige individuen geworden met een goede Basis, ik mag nu meer mezelf in de basis gaan zetten en hun meer loslaten.

Je bent een fijne gesprekspartner, met respect en een kritische blik, ik vond het een heel fijn laagdrempelig absoluut niet zweverig en on the point gesprek.

Dank voor deze mooie eyeopener en de kans om dit met jou te mogen ervaren en je hebt een streep onder mijn (zelf) vertrouwen gezet. Fijn gevoel dank je wel!

Monique

De sessie met Dyonne in Zoom was op alle vlak mijn tijd waard. Ik ervaarde Dyonne als een authentieke, warme en vrolijk persoon van wie ik behalve nieuwe kennis over mijzelf, ook positieve energie en een goed gevoel kreeg.

Ik voelde mij oprecht gehoord door de open en geduldige houding waarmee Dyonne naar mij luisterde. Daarnaast vroeg zij mij op regelmatige basis of ik alles goed begreep en/of meer informatie wilde over het besproken onderwerp. Dit zorgde ervoor dat ik de openheid ervaarde om door te vragen over zaken die voor mij echt belangrijk zijn.

Ik voelde haar bezieling doorheen haar duidelijke welwillendheid om mij als een rijkere, wijzere en geïnformeerde klant te laten gaan.

De informatie die Dyonne mij meegaf over mijn leven, gebeurtenissen en verwachtingen voor de toekomst is zeer accuraat en heeft mij geholpen inzicht te verwerven in mezelf en patronen die blijven terugkomen.

Ik merk dat ik sinds de sessie een grotere acceptatie en berusting voel, en begrip/inzicht voor de ‘waarom’ van bepaalde elementen in mijn leven.

De tips en oefeningen die Dyonne mij heeft uitgelegd zijn praktisch en bruikbaar in het hier en nu en geven mij een houvast doorheen de verandering die ik doormaakt.

Het was een waardevolle sessie die ik nog lang met mij mee zal dragen.

Amber

© 2023 Dyonneholly.nl. All rights reserved.