Geen zorgen ik zal niet beginnen over de prins die zonder toestemming sneeuwwitje wakker kust.

Nee, ik ben vooral benieuwd wat jullie antwoord is op de vraag “spiegeltje, spiegeltje aan de wand wie is de mooiste van het land?”

Meest voordehand liggende antwoord zou denk ik de koningin of sneeuwwitje zijn of je vind jezelf de mooiste van het land? Dat laatste is natuurlijk geweldig als je dat van jezelf vind en denkt, mijn complimenten daarvoor!

Mocht je mijn antwoord willen weten dan nodig ik je uit om verder te lezen…

Mijn antwoord ligt ietsjes anders en dit heeft alles te maken met de Astrologie. Rustagh ik beloof je dat ik het niet te moeilijk maak.

Het is eigenlijk heel simpel (denk ik) uit te leggen…

Op het moment dat jij geboren werd en je eerste keer ademen haalde buiten je mama’s buik werd er een foto gemaakt van de kosmos. Simpel gezegd jouw eigen blueprint.

En het leuke van die blueprint is dat het jou uniek maakt, echt uniek! Deze blueprint komt namelijk pas over 26.000 jaar weer een keertje voor .

Wat dus automatisch betekent dat iedereen hier op aarde echt uniek is. Er loopt dus niemand op deze wereldbol die precies is zoals jij. Zelfs een tweeling is uniek maar als ik dat ga uitleggen is het simpele er wel heel snel vanaf. So you have to believe me!

Ik nodig je dus weer van harte uit en dit keer om ook echt je eigen unieke IK te worden of te zijn en niet te willen lijken op die of die of je te vergelijken met die ene business ondernemer of die andere. Jij bent uniek, jij doet het op jouw manier, jij bent je eigen blue print!

Dit geldt ook voor ons fysieke lichaam, ons uiterlijk! Zoveel verschillende mensen, zoveel verschillende lichamen, zoveel verschillende gezichten, zoveel verschillende maten, zoveel verschillende kleuren en ga zomaar door . Het maakt ons uniek!

Niemand heeft het recht daar over te oordelen, niemand heeft het recht om iemand in een hokje te stoppen en niemand heeft het recht om een beeld te schetsen over “hoe het zo moeten horen”.

We zijn namelijk allemaal uniek PUNT!

Wellicht voel je het al aankomen maar mijn antwoord op de vraag “spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land?” dat ben jij, dat ben ik, dat zijn we allemaal want we zijn allemaal uniek!

Blijf altijd jezelf, verander voor niks of niemand! Een origineel is zoveel meer waard dan een kopie!

Ik wens je een hele fijne zonnige dag 🌞
Veel liefs Dyonne 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *