Vandaag nam ik even tijd voor een reading. Eens kijken waar mijn gidsen mij nog kunnen sturen of gewoon vertellen dat ik op de goede weg ben.

Zelf ga ik altijd naar Tessa’s healing en reading te Schipluiden. Zij is medium maar wel eentje die gewoon duidelijk verteld hoe het zit in liefde recht door zee want daar ligt de groei. Uiteraard is dit afhankelijk van wat je wil bereiken met een medium. Ik wil graag groeien en weten waar ik aan toe ben.

Mijn man en ik begonnen bij Tessa voor onze zoon Lukas. Dit was zo mind-blowing en echt zo recht in ons hart dat ik kort daarna besloot om zelf ook te gaan. De eerste sessie bij Tessa was behoorlijk emotioneel en was ik knock-out na de sessie maar leverde mij ook hele gerichte groei op en een opening naar mijn hogere zelf.

Tijdens de tweede sessie ervaarde ik al een enorm verschil ondanks dat ik mega nerveus was, was deze reading veel meer in lijn met mezelf. Het was dan ook ruim een jaar later. Tessa voelde ook heel duidelijk het verschil met de eerste keer. Ik was al veel meer op het pad gekomen wat ik mocht gaan bewandelen.

Vandaag begon ze gelijk dat het moe voelde achter mijn ogen. Dit had te maken met mijn derde oog. Hoogstwaarschijnlijk gaat deze meer openstaan en dat is goed, het is daar ook tijd voor. Ik ben heel benieuwd wat ik daarin mag gaan ontdekken.

Ook kreeg ze door dat ik alle rode draadjes aan elkaar aan het koppelen ben en zo mijn eigen manier van werk creëer. Daar kwam ook heel duidelijk Bach bloesem naar voren en wellicht later ook het gehele kruid. Om zo te kunnen werken met alle delen van de plant en mensen te kunnen ondersteunen. De etherische oliën als ondersteuning van het lichaam, de Bach bloesem op een diepere laag op emotioneel gebied en de gehele plant als medicijn zoals bijvoorbeeld thee ect.

Daarnaast zag ze ook weer duidelijk dat ik toch ook een eigen ruimte tot mij beschikking heb en dat kan thuis ontstaan en zo verder uitbreiden. Dit is niet alleen voor 1 op 1 sessie maar ook met een  groepje en die zag ze vooral op de grond zitten om dieper contact te krijgen met de aarde.

De vorige sessie zag ze mij al zitten met 1 op 1 zoals we daar in haar ruimte zaten maar met een andere opzet. Deze keer werd dat stukje weer een beetje duidelijker. Op deze manier kwamen we ook uit op het Sjamanisme. Dit komt de laatste tijd wel vaker op mijn pad en ik mag hier iets mee gaan doen. Niet perse in de richting van sjamaan worden maar wel het leren gronden en betere verbinding creëren met mijn gidsen, krachtdieren ect. Super interessant en ook iets wat ik weer kan gaan in zetten om wat ik boven zie om dat hier op aarde te creëren.

Mooie taak al zeg ik het zelf!

Tessa had aan het begin al gezegd dat ze ook duidelijk door kreeg dat er vandaag ook een healing plaats mocht vinden alleen nog niet wist waarvoor maar dat, dat wel duidelijk werd in het gesprek.

Dat kwam inderdaad omhoog want aan de ene kant geloof ik er heilig in dat er meer is dan alleen het aardse leven. Ik heb ook al meerdere ervaring op mijn pad gekregen dat ik daar ook echt niet meer omheen kan. Maar toch voelt het nog niet helemaal vertrouwd. Dit komt dus mede door een blokkade als klein meisje. Ik was altijd wel een dromeriger meisje en met veel fantasie. Dit mocht er eigenlijk niet zijn in de vorm van doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Deze blokkade mocht dan ook in een healing opgeheven worden zodat ik echt helemaal kan gaan staan voor wat mij gelukkig maakt!

Ik had ook nog een aantal vragen wat eigenlijk samenhangt met ik geloof het wel maar kan het toch nog niet helemaal vatten.

Dit ging over de veren die ik vaak overal en nergens tegen komen. Dit zijn tekenen van de gidsen om te laten zien dat ik op de goede weg ben maar zei ik, ik zie ook de hele dag door dubbele cijfers.
Dat was wel wat dubbel op. Ik gaf aan (wat ik ook wel weer moeilijk vond) dat ik meer het idee heb dat de veren van Holly (mijn overleden hond) zijn. Toen zei Tessa ooowh dan snap ik wel dat het soort van dubbel op is. Dit zijn afspraken die jullie met elkaar maken, nu nog onbewust maar dit kan je ook gaan vragen. Stuur mij een veer als teken of iets anders dan weet je dat het een boodschap van Holly is. Holly stuurt dus veren als teken en mijn gidsen dubbele cijfers om te laten zien dat ik o.a. op de goede weg ben.

Dan waren er ook nog Libellen die op verschillende plaatsen op mij kwamen zitten. Dit blijkt dus een totemdier voor nu te zijn en beschreef eigenlijk onze hele sessie. Dus doei tot ziens en bedankt hahaha!

Nee, grapje natuurlijk want ik had nog een vraag wat is er met een klooster, abdij ect. aan de hand is.

Toen zei Tessa “het is een kerk maar toch ook geen kerk” en dat is dus precies wat ik ook de hele tijd zeg als ik het mensen probeer uit te leggen. Het heeft in elk geval te maken met grond waar veel krachtige energie inzit eventueel een gebouw, ruïne of wellicht een gebouw wat verbouwt is tot bijvoorbeeld een spiritueel centrum. Het is in elk geval duidelijk dat iedereen er welkom was en die energie zal ook echt voelbaar zijn.

Deze kerk die geen kerk is gaat over een beeld die ik in de toekomst zie en een plek die ik graag tot leven wil laten komen. Ik zal vanzelf gaan merken en voelen wanneer ik op de juiste plek ben. Omdat ik hier op mag vertrouwen wat ik ook zeker doe ga ik het loslaten en vertrouwen dat het komt zoals het komt maar blijf natuurlijk wel in de actie stand want met stil zitten kom ik er niet.

Daarna had ik nog een vraag over de kinderen en school. Dit is iets wat ik ook nog met mijn man mag gaan onderzoeken dus dat komt een andere keer. Wel was duidelijk wat ik al langere tijd voelde dat Lieke zich niet thuis gaat voelen op de peuterspeelzaal. Dat gevoel droeg ik al heel lang, dat werd nu bevestigd en ik ben dan ook na de sessie gelijk in actie gekomen. Contract met de peuterspeelzaal opgezegd en we gaan opzoek naar iets anders voor Lieke. Het is namelijk wel belangrijk voor haar om in contact te komen met andere kinderen, alleen in een kleinere groep.

De allerlaatste vraag voor ik de healing mocht ontvangen was of Holly nog iets te zeggen had. Waarin ik vooral nieuwsgierig was of ze over de reis van het nieuwe hondje zou beginnen. Ik kreeg terug dat Holly eigenlijk super rustig naast mij lag terwijl ze de vorige sessies eigenlijk heel dominant aanwezig was.

Ze lag dus lekker opgekruld met haar hoofd over haar poot met een soort ik wacht rustig af houding naast mij. Ik schoot eigenlijk gelijk in de lach. Ze lag namelijk vaak zo en….. we zijn dus ook in afwachting op informatie over een puppy die wellicht ons gezin komt verrijken. Pas in november hebben we weer contact met de organisatie. Dus de ik wacht rustig af houding begrijp ik wel en dit voelde ook heel erg als het gaat zoals Holly wilde of nou ja heeft doorgegeven aan mij.

Bij de healing hoefde ik niet veel te doen alleen lekker gaan liggen, ogen te sluiten en adem te halen. Er gebeurde dan ook niet veel met mij. Ik lag vooral te genieten van de geluiden die Tessa aan het creëren was. Gelukkig zag ik Holly wel liggen zoals hier boven staat beschreven. Ik ben altijd een beetje jaloers dat Tessa, Holly ziet liggen en ik niet maar ik ook heel dankbaar dat ik Holly wel vaak in meditaties zie. Tijdens de healing zag ik een vuurspuwende draak en op het einde een groene levensboom met een elf met groene haren. Nog geen idee wat dit betekend maar dat komt vast wel weer naar voren over een aantal dagen.

Op weg naar huis en daarna zag ik veel dubbele cijfers zoals 11:22, 11:33, 11;55, 12:12 en 222. Waarin het laatste dubbele getal 222 aangeeft dat mijn gids/spirit begeleider contact met mij zoekt. Daar ga ik lekker mee aan de slag en kijken hoe ik die verbinding kan verbreden.

Ik ben nieuwsgierig heb jij weleens een reading gehad en zo ja, wat waren jouw grootse inzichten? Laat een reactie achter onder dit blog als dat goed voelt.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *