Keuzes, keuzes en nog meer keuzes.

Als jij eenmaal een keuze gemaakt heb, geloof jij dan volledig in die keuze? Ga jij dan in je keuze kracht staan? Own je die keuze?

Wat ik afgelopen week heb mogen leren is dat ik met nog meer bewustzijn een keuze mag gaan maken, in die keuze geloven, erop vertrouw en in mijn keuze kracht gaan staan zonder andere daarin mee te trekken.

Dat ik erop mag vertrouwen dat elke keuze die ik maak een goede keuze is. Omdat ik die keuze maak vanuit mijn perspectief en voel vanuit mijn hart dat het goed is. Dat lief mens is alles wat telt.

Wat zou het geweldig zijn als heel de wereld zijn eigen keuzes owned en daar in gelooft zonder het te hoeven uit te leggen, hoeft te verdedigen of andere erin mee trekt.

Maak een keuze, geloof erin en vertrouw erop. Ga vervolgens niet iedereen willen mee trekken in jouw keuzes. Het is van jou, jij gelooft erin vanuit jouw perspectief vanuit jouw hart.

We weten van te voren niet hoe iets zal uitpakken, we kunnen het bedenken, vooruit denken maar garantie tot de deur.

Er is geen goed of fout, je weet simpel weg niet de volledige uitkomst en er kan altijd “PLOT TWIST” geroepen worden!

Neem nu het meest gevoelige onderwerp van dit moment. Iets waar ik zelf een keuze ingemaakt heb en daar ook voor de 100% in geloof en ook absoluut niet de neiging heb om iemand daarin mee te trekken.

Make your own damn choice! Maak die keuze wel aan de hand van wat je eigen hart je verteld, vanuit je eigen perspectief en niet omdat iemand je wil mee trekken in zijn keuze!

Of je nu wel of niet laat prikken. Je hebt geen idee wat die prik zal doen of de gevolgen ervan. Je hebt geen idee wat er gebeurt als je de prik niet neemt en de gevolgen daarvan. Je hebt geen idee als je het krijgt en het overleefd wat de gevolgen daarvan kunnen zijn voor later. Je hebt geen idee, garantie tot de deur, het kan alle kanten op.

Je weet het niet en niemand kan je dat met 100% zekerheid vertellen. Dus maak een keuze voor jezelf en houdt die bij jezelf zonder iedereen te willen overtuigen dat ze mee moeten in jouw keuze.

Je hoeft de keuze van een ander niet te snappen. Ik snap er zo vaak niks van maar dat geeft niemand het recht op haat of beperkingen.

Tip van flip: bedenk even wat de wet van aantrekkingskracht hierin voor jou kan betekenen. Als jij gelooft dat een prik vol gif zit dan zal het vanaf het moment dat jij dat denkt voor jou gelden. Als jij denkt dat een prik jou vrijheid gaat bezorgen dan zal dat vanaf dat moment voor jou gelden. Als jij denkt dat een prik jou leven gaat redden of die van een ander dan zal dat vanaf dat moment voor jou gelden.

Dus lieve, lieve, lieve mensen STOP alsjeblieft met dat dualisme, met angst zaaien en iedereen mee willen trekken in jou keuze. Maak voor jezelf een keuze, geloof in die keuze, vertrouw erop en laat iedereen in zijn f*cking waarde als die een andere keuze maakt!

DANK!

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *