Over Dyonne

Welkom in mijn Wereld

Hey daar, chocolade liefhebber! 🍫
Je kan mij zeker wakker maken voor chocolade en al helemaal chocolade met koekjes erbij, want laten we eerlijk zijn, chocolade maakt alles beter.

Ooit te goedgelovig
Ik heb vroeger iedereen geloofd, zelfs op 1 april. Mijn vader vertelde mij eens dat er een gigantische chocolade paashaas in de etalage van de bakker stond. En ja, mijn nieuwsgierigheid won het van de waarschuwingen... teleurstelling volgde.
🙈

Avontuur in Brazilië
In Brazilië belandde ik op een vervallen zolder om te slapen. Matras op de grond, klamboe als bescherming – als dat geen avontuur is, wat dan wel?
😄

Liefde is de sleutel
Ze zeggen dat ik dominant lijk, maar de waarheid is dat ik gewoon enorm liefdevol ben. Ik heb het beste met iedereen voor en sta klaar om iedereen te omarmen met liefde.
❤️

Niet alle gewoontes zijn voor het publiek
Laten we eerlijk zijn, wie doet zijn rare gewoontes wanneer iemand kijkt? Ik ben helemaal voor privacy, vooral als het om geur gaat.
😂

Fouten maken is menselijk Mijn beste misstap?
Voetballen wanneer je korfballer bent – met een gebroken pols als souvenir. Soms is lachen het beste medicijn.
😅

Zomerse vibes in Oostenrijk
Een gewonnen weekje in Oostenrijk bracht zomerse vibes met zich mee! Ik koos voor mijn zwemkleding en genoot van de stralende zon op het balkon. Want waarom zou je wachten op een zwembad om van de zon te genieten?
☀️

Dans alsof niemand kijkt
Ik doe een gekke dans met mijn vingers langs mijn ogen, daarna neus dichtgeknepen, en één hand die de watergolven trotseert. Je moet het echt eens proberen!
💃

Gekko's en herinneringen aan Kreta
Een gekko als huisdier tijdens mijn buitenlandstage op Kreta? Dat was mijn moment van exotische huisdieren. Verder heb ik alleen maar hele harige huisdieren gehad!

Ultieme superkracht
Als ik een superkracht kon kiezen, zou het onvoorwaardelijke zelfliefde zijn. Want van jezelf houden is de ultieme kracht!
🦸‍♀️

Avontuurlijk Speuren: Mijn Passie voor Geocachen
Terwijl anderen de wereld op hun manier verkennen, ga ik met mijn GPS op een avontuurlijke speurtocht. Ga mee in mijn passie voor geocachen en het opsporen van verborgen geheimen!

The Holiday voor de winst!
The Holiday is mijn ultieme RomKom-film. Breng chocolade popcorn mee en we hebben een filmavond!

Van Vuurangst tot Ouderlijke Bezorgdheid
Van ooit bang zijn voor vuur tot het omarmen van ouderlijke bezorgdheid – mijn reis laat zien hoe angsten veranderen en groeien met het ouderschap.

Bijnaam met een zonnige kant
Mijn basisschooljuf noemde mij "Zonnetje" om mijn zelfvertrouwen een boost te geven. Ik straal nu nog steeds!

Bevallingsverrassing
Tijdens mijn eerste bevalling vroeg ik duizend keer hoelang het nog zou duren – gewoon pure nieuwsgierigheid! De verloskundige, de kraamhulp en ik lachten er later om.

Kom liefdevol binnen en ontdek de lachwekkende kant van mijn wereld, waar chocolade, dieren, avonturen en gekke dansjes thuis horen! 💃🍫

lukas-chocolade

Alles is Liefde & Liefde is Alles