Over Dyonne

Van harte welkom op mijn website, ik ben Dyonne, geboren in Den Haag in april 1989. Mijn vroege jaren op de basisschool waren uitdagend – gepest en leerproblemen. Gelukkig vond ik troost bij de cavia’s en konijnen, waar ik mezelf kon en mocht zijn. Na deze periode ging ik naar het VMBO, waar ik teleurstellend genoeg in het vak Bloemschikken examen moest doen na het verdwijnen van het dier examen.

Mijn liefde voor dieren leidde mij naar het MBO niveau 2 dierverzorging. Na het eerste jaar stroomde ik door naar niveau 3 en na het behalen van mijn diploma ging ik door met niveau 4 management dierverzorging, waar ik in 2011 mijn diploma behaalde.

Dieren bleven altijd een stabiele factor in mijn leven, en tijdens een buitenlandstage in 2010 leerde ik Holly kennen (lees hier haar verhaal). Zij werd mijn levende gids hier op aarde en samen brachten we veel tijd door bij de Ezelshoeve, waar ik 3 dagen in de week als intern stagiaire verbleef.

Na een periode van stabiliteit nam mijn leven in 2016 een nieuwe wending met een huwelijk en de geboorte van Lukas. Holly, mijn trouwe metgezel, verliet helaas dat zelfde jaar de aarde, maar haar invloed op mijn leven blijft. Ik koester de herinneringen en ben dankbaar voor het zielscontact dat ik met haar mag hebben.

Na mijn opleiding en verschillende werkervaringen heb ik mijn ondernemersgeest laten bloeien in diverse projecten. Samen met mijn moeder startte ik “Van A tot Zeepjes”, een onderneming die meer was dan alleen zeep – het was een creatieve reis. Daarna ging ik als coach binnen de lifestyle voedingsbranche mijn kennis en ervaring delen om anderen te inspireren tot een gezondere levensstijl.

Met de geboorte van mijn zoon werden de poorten naar het universum verder geopend, waardoor ik dieper kon duiken in mijn spirituele ontwikkeling. In 2018 kwamen de etherische oliën op mijn pad, deze zorgde ervoor dat de reis naar bewustzijn verder kon ontwikkelen.

Mijn reis ging door en ik ging workshops organiseren met etherische olie zowel offline als online. Deze etherische oliën bleken een voorbereiding te zijn voor wat komen ging: een 3-jarige opleiding bij de Paranormaal Business School. Onder begeleiding van Penny, met haar indrukwekkende Kabbalistische, Tarotistische, en helderziende gave, heb ik enorme sprongen gemaakt in mijn spirituele ontwikkeling.

Deze opleiding was een keerpunt waar ik leerde luisteren naar mijn intuïtie, mijn eigen gave verder te ontwikkelde, liefdevolle verbinding te maken met zowel mezelf als anderen, en de moed vond om mijn gedachten en afhankelijke gevoelens onder ogen te komen. En door deze reis kwam mijn onderneming: Adem halen in de chaos van het moederschap tot leven.
De combinatie van het moederschap, etherische oliën, en de intensieve opleiding bij o.a. de Paranormaal Business School en Animal Wise Academy hebben mijn spirituele reis verder vormgegeven. Het heeft mij niet alleen geholpen bij het begrijpen van mijn eigen intuïtie en het ontwikkelen van mijn gave, maar het heeft ook een diepere verbinding met mezelf en de spirituele wereld gecreëerd.

Deze unieke mix van ervaringen heeft mij gevormd tot wie ik vandaag ben, klaar om mijn inzichten te delen en anderen te begeleiden op hun eigen reis naar zelfontdekking en spirituele groei.

Dankzij de begeleiding van Penny en van Ellen en haar kennis en lessen van de Animal Wise Academy voel ik heel sterk de drang om mijn unieke gave volledig te omarmen en mijn zielspad te bewandelen. Het heeft mij enige tijd gekost om de diepere betekenis van het leven te begrijpen, maar nu sta ik klaar – nou ja, bijna klaar. Mijn volgende stap is het afronden van mijn opleiding bij Ellen, waarna ik mij volledig zal richten op het worden van een dierentolk, gecombineerd met o.a. Bach Bloesems.

Ik geloof dat het tijd is om de verhalen en wijsheid van onze dieren naar buiten te brengen. Mijn missie is om woorden te geven aan hun boodschappen en tegelijkertijd de eigenaren te voorzien van hun eigen persoonlijke gebruiksaanwijzing. Waarom ben je hier? Welke gave draag jij met je mee? En hoe kunnen dieren jou helpen op jouw levenspad?

Hoewel dit nog enige tijd zal vergen om zich volledig te ontwikkelen, ben ik vastbesloten om deze weg in te slaan.

Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn reis, en ik kijk er enorm naar uit om mijn kennis en inzichten te delen, en om samen met jullie de betekenisvolle reis van zelfontdekking en verbinding voort te zetten.

Deze pagina is een inkijkje in mijn reis, waar dieren, persoonlijke groei en verbondenheid centraal staan. Bedankt dat je deel uitmaakt van mijn verhaal!

lina-en-ik
holly en ik bij de ezelshoeve
yucca-en-ik
met humprhrey
lukas-chocolade

Welkom in mijn Wereld

Hey daar, chocolade liefhebber! 🍫
Je kan mij zeker wakker maken voor chocolade en al helemaal chocolade met koekjes erbij, want laten we eerlijk zijn, chocolade maakt alles beter.

Ooit te goedgelovig
Ik heb vroeger iedereen geloofd, zelfs op 1 april. Mijn vader vertelde mij eens dat er een gigantische chocolade paashaas in de etalage van de bakker stond. En ja, mijn nieuwsgierigheid won het van de waarschuwingen... teleurstelling volgde.
🙈

Avontuur in Brazilië
In Brazilië belandde ik op een vervallen zolder om te slapen. Matras op de grond, klamboe als bescherming – als dat geen avontuur is, wat dan wel?
😄

Liefde is de sleutel
Ze zeggen dat ik dominant lijk, maar de waarheid is dat ik gewoon enorm liefdevol ben. Ik heb het beste met iedereen voor en sta klaar om iedereen te omarmen met liefde.
❤️

Fouten maken is menselijk Mijn beste misstap?
Voetballen wanneer je korfballer bent – met een gebroken pols als souvenir. Soms is lachen het beste medicijn.
😅

Zomerse vibes in Oostenrijk
Een gewonnen weekje in Oostenrijk bracht zomerse vibes met zich mee! Ik koos voor mijn zwemkleding en genoot van de stralende zon op het balkon.
☀️

Gekko's en herinneringen aan Kreta
Een gekko als huisdier tijdens mijn buitenlandstage op Kreta? Dat was mijn moment van exotische huisdieren. Verder heb ik alleen maar hele harige huisdieren gehad!

Ultieme superkracht
Als ik een superkracht kon kiezen, zou het onvoorwaardelijke zelfliefde zijn. Want van jezelf houden is de ultieme kracht!
🦸‍♀️

Avontuurlijk Speuren: Mijn Passie voor Geocachen
Terwijl anderen de wereld op hun manier verkennen, gaan ik en mijn gezin met mijn GPS op een avontuurlijke speurtocht.

The Holiday voor de winst!
The Holiday is mijn ultieme RomKom-film. Breng chocolade mee en we hebben een filmavond!

Van Vuurangst tot Ouderlijke Bezorgdheid
Van ooit bang zijn voor vuur tot het omarmen van ouderlijke bezorgdheid – mijn reis laat zien hoe angsten veranderen en groeien met het ouderschap.

Bijnaam met een zonnige kant
Mijn basisschooljuf noemde mij "Zonnetje" om mijn zelfvertrouwen een boost te geven.

Bevallingsverrassing
Tijdens mijn eerste bevalling vroeg ik duizend keer hoelang het nog zou duren – gewoon pure nieuwsgierigheid! De verloskundige, de kraamhulp en ik lachten er later om.

Kom liefdevol binnen en ontdek de lachwekkende kant van mijn wereld, waar chocolade, dieren, avonturen en gekke dansjes thuis horen! 💃🍫

Alles is Liefde & Liefde is Alles