We gaan gelijk terug naar het jaar 2016. Voor mij was dit een rollercoasterachtig jaar. Waar ik aan het begin van 2016 voor het eerste mama werd, halverwege het jaar het jawoord gaf aan mijn lieve man en waar ik tegen het einde van het jaar afscheid moest nemen van mijn lieve trouwe viervoeter Holly. Wat ik toen nog niet besefte was dat dit alles mijn spirituele kanalen weer heeft doen openen.

We spoelen door naar het jaar 2018. Dat jaar gingen er voor mij zoveel poorten open. Rond juni dat jaar kwamen de etherische oliën op mijn pad en wauw hierop volgde een heel proces aan zelfontwikkeling, uit mijn comfortzone gaan maar ook ging er een lampje branden dat ik misschien toch wel een klein beetje (klein beetje groot) hooggevoelig ben. Er vielen dat jaar heel wat puzzelstukjes op zijn plek. Nog elke dag dankbaar voor de stappen die ik toen mocht zetten en heb gezet.

Zo spoelen we weer verder naar het jaar 2020. In dit jaar mocht ik nog grote stappen maken. Dit kwam allemaal door een reading bij een medium. Wellicht raad je het al maar de eerste die zich liet zien aan het medium was mijn lieve trouwe Holly. Zo erg zelfs dat mijn eigen gids moeite had om aan het woord te komen. Holly stelde zich voor als de Vagebond van ‘lady en de vagebond’ maar dan de vrouwelijke versie. In deze reading kwam heel duidelijk naar voren dat Holly echt mijn levende gids hier op aarde was en dat ik zonder haar stil was komen te staan. Ze is ook nog echt bij mij en deze bevestiging voelde zo ontzettend fijn. Dankbaar dat die connectie er nog steeds is en dat zij mij nu ook nog verder mag begeleiden.

Deze reading zetten alles op zijn kop. Ik besloot mijn bedrijfsnaam te veranderen, liet ik mijn eerste tatoeage zetten als eer betoon aan Holly en ik begon met mediteren omdat dat vooral de plek was waar ik Holly niet alleen kon voelen maar ook kan zien.

En nu zijn we 5 jaar verder en weer terug in het hier en nu in het jaar 2021.
Wat een gave, zware, vermoeiende, mooi, emotionele en ga zo ver reis heb ik al mogen maken. Ook dit jaar zit ik niet stil en heb ik een coach in armen genomen om nog meer te mogen groeien, om mezelf te kunnen vinden en mijn missie te mogen gaan leven. Om dat leven te gaan leven waarvoor ik hier gekomen ben.

Het jaar waarin ik nog een keer naar een medium ging voor een reading, dit was zo ontzettend fijn en bevestigende dat ik op de goede weg ben. Deze reading gaf mij nieuwe inzichten en zo werd de maan ontzettend belangrijk voor mij en vond ik mijn passie in de astrologie, numerologie, kruiden en nog meer in de etherische oliën.

Ik weet waar ik heen wil, ik heb mogen spieken in de toekomst of op een hogere frequente en wat ik daar zag bevalt mij super goed.

Ik wil mensen verschillende tools aan reiken zodat ze meer inzichten kunnen krijgen en zo zonder troebel weer naar hun intuïtie kunnen luisteren, zodat we samen een eerlijke, veilige en liefdevolle wereld kunnen creëren.

En zo zijn we alweer beland bij het einde van mijn eerste blog!
Ik ben dankbaar dat je de tijd genomen hebt om het te lezen.

Ik wens je een hele fijne zonnige dag toe!
Liefs Dyonne x


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *