Ontdek de Magie van Verbinding

Ontdek de magie van verbinding

Ben jij een vrouw die zichzelf verliest in de chaos van het moederschap? Voel jij vermoeidheid en worstel je om alle ballen in de lucht te houden? Dan is het tijd om de verbinding met jezelf en je kinderen te herstellen en positieve veranderingen in gang te zetten.

Wat kan je verwachten

Ik geloof sterk in het belang van een liefdevolle verbinding met jezelf en tussen moeder en haar kinderen.
Tijdens onze online sessies zullen we de basis leggen voor deze verbinding, zodat jij met meer vertrouwen en vreugde in het moederschap kan staan.

Ontdek jouw unieke missie en drempels aan de hand van je geboortedatum

Ontdek de diepgaande betekenis van jouw geboortedatum en ontrafel jouw unieke levensmissie en persoonlijke drempels. Deze sessies bieden je inzichten en begeleiding om jouw levenspad helderder te zien en obstakels te overwinnen.

Creëer een liefdevolle verbinding met jezelf en je kinderen

Tijdens deze sessies zul je leren hoe je een diepe en liefdevolle band kunt opbouwen met zowel jezelf als je kinderen, waardoor er meer harmonie, begrip en vreugde in jullie relatie ontstaat. Je zult tools en inzichten krijgen om op een bewuste en verbindende manier met elkaar om te gaan

Meer rust, vervulling en vreugde in het moederschap

Deze sessies zullen je helpen om meer innerlijke rust te vinden, een diepere vervulling te ervaren en authentieke vreugde te beleven in het moederschap. Je zult praktische tools en inzichten krijgen om een evenwichtige en betekenisvolle relatie met jezelf en je kinderen te cultiveren ontwikkelen.

Ervaar herkenning, erkenning en een gevoel van eigenwaarde

In deze sessies word je omringd door een veilige ruimte waarin je jezelf kunt uiten en diepe herkenning en erkenning zult ervaren. Je zult een versterkt gevoel van eigenwaarde ontwikkelen dat je kracht geeft in het moederschap.

Luisteren, begrip en ondersteuning voor het pittige moederschap

In deze sessies kun je rekenen op een luisterend oor, diep begrip en waardevolle ondersteuning voor de uitdagingen van het pittige moederschap. Samen creëren we een veilige ruimte waarin jij je verhaal kunt delen en concrete tools krijgt om met meer balans en veerkracht het moederschap te omarmen.

Cartoon Lukas en Lieke

Dit wil ik voor jou

Als moeder wil ik dat jij ontdekt hoe waardevol jij bent voor jouw kinderen. Ik nodig je uit om de belemmeringen en triggers die je tegenkomt te omarmen, zodat jij kunt groeien en jij voor jouw kinderen een liefdevol voorbeeld kunt zijn. Samen creëren we rust, emotioneel evenwicht en een liefdevolle verbinding zodat jij kunt stralen in het moederschap en jij jouw kinderen de vrijheid kan geven om hun eigen pad te bewandelen.

De investering voor deze waardevolle 1 op 1 VIP sessie is:

€997- incl. BTW

"Eerst voor jezelf zorgen is niet egoïstische maar een noodzaak!"

Het gesprek met Dyonne was vanaf het begin af aan heel erg vertrouwd.
Wat ze vertelde raakte de juiste snaar. We hebben nu meer inzichten gekregen en mocht je meer willen weten over je kind(eren) raad ik je zeker Dyonne aan! Super bedankt voor het fijne, open en warme gesprek!
Richelle
moeder
Wat een fijn en open gesprek heb ik met Dyonne gehad. Het voelde meteen vertrouwd om ook open te kunnen zijn. Ik ging er zonder verwachtingen in en heb me verwonderd over alles wat ik mee gekregen heb. Het was 'spot on'. Zo raak wat ze zei over mij en mijn kinderen. En dat alleen op basis van geboortedata en de klank van de namen. Wauw. Ik heb er nog een paar mooie tips en nieuwe inzichten aan over gehouden. Zeker de moeite waard!
Brigitte
moeder
Ik heb mijn reading met Dyonne als heel bijzonder ervaren. Ze is een heel warm en liefdevol persoon. De kaarten die naar voren kwamen waren heel herkenbaar, en kon er fijn met Dyonne over praten. Na de reading heb ik nog een draaiboek mogen ontvangen zodat ik alles rustig kon nalezen. Dyonne neemt oprecht de tijd voor je. Gun jezelf ook een bijzondere ervaring. Ik kan Dyonne zeker aanraden!
Nadia
moeder
voorlezen-aan-de-kinderen

Ontdek de voordelen van verbinding

In deze unieke sessies neem ik je mee op een transformerende reis naar een sterkere band met jezelf, je kinderen, een diep gevoel van vervulling en een verhoogde eigenwaarde. Je zult concrete stappen zetten naar positieve verandering in je leven, terwijl jij jezelf en je kinderen echt gezien en gehoord voelt. Geef jezelf en je kinderen de kans om te stralen terwijl jullie groeien in een liefdevolle en betekenisvolle verbinding.

Ik vond het een erg fijn gesprek! Dyonne legde alles rustig uit en beantwoorden mijn vragen wanneer ik die had. Dyonne nam ook de tijd voor mij en gaf mij het gevoel dat ze echt naar mij luisterde. Dank je wel Dyonne!
Deveny
moeder
Ik volgde Dyonne al een tijdje en merkte dat haar berichten over geboorte- en relatie energieën mij nieuwsgierig maakte. Vooral omdat ik benieuwd was wat het mij zou leren over onze vier kinderen en mijn relatie met elk van hen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt en dit was geweldig! Wat een mooie en vooral bruikbare inzichten over de geboorte energieën. En belangrijker nog, de relatie tussen mijn energie als moeder en die van onze kinderen. En hoe je zaken als onderlinge communicatie kunt verbeteren. Het e-book dat ik na de sessie ontving was uitgebreid en heel waardevol. Vooral om alles in alle rust opnieuw te bekijken en nog beter te snappen. Ik ben heel blij dat ik dit bij Dyonne heb mogen ervaren. Een echte aanrader voor elke moeder!!
Met de reading die ik ontving van Dyonne kreeg ik veel nieuwe inzichten wat mij veel helderheid gaf. Waardoor alles veel beter op zijn plek viel. En ik gerichte stappen kon maken. Je merkt dat ze in haar element is als ze er over spreekt en neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen ze is heel warm, liefdevol kortom een aanrader om jezelf nog beter te leren kennen.

Praktische informatie

De investering voor deze waardevolle 1 op 1 VIP sessie is:

€997- incl. BTW

Gedurende 12 weken gaan we samen op reis van zelfontdekking en groei. Elke week hebben we een inspirerende online sessie van +- 90 min., waarin we ademhalingsoefeningen doen, ons richten op jouw missie en drempels, en werken aan wat er in dat moment nodig is. Tijdens de online verbindings sessies, die elke week plaatsvindt, creëren we een warme en ontspannen ruimte waarin jij je vrij kunt voelen. We beginnen elke sessie met een ademhalingsoefening. Na afloop ontvang je een waardevol
e-book als naslagwerk om je verder te ondersteunen.

Je investeert niet alleen in jezelf, maar ook ik de toekomst van jezelf en jouw kinderen.

Gaan we ervoor?

Wil jij je aanmelden voor de “ontdek de Magie van Verbinding” sessies? Klik dan op de bovenstaande knop, vul je gegevens in en ik neem binnen 2 dagen contact met jou op om een sessie in te plannen.

ontdek-de-magie-van-verbindgen