Een jaar als zelfstandige ondernemer.

Ik kan het nog niet helemaal bevatten dat er al een jaar voorbij is en wat voor jaar.

Een jaar waarin ik toch een andere weg insloeg en daarbij hoorde ook een nieuw logo.

De focus ging van hooggevoelig, spiritueel wakker worden, etherische oliën naar weer adem kunnen halen in de chaos van het moederschap.

Dit doormiddel van de geboorte & relatie energie uitrekenen. Door de informatie die hier uitrolt vind de moeder herkenning en erkenning. Op deze manier onstaat er ruimte in de chaos om weer adem te halen.

Want iets wat ik inmiddels ervaren heb is dat de chaos er zal blijven en de kunst is om het rustpunt te worden te midden van de chaos. Zo blijf je als moeders als een krachtig ankerpunt staan en zal je helder gaan zien.

Maar tegelijkertijd is het zo waardevol om jezelf te leren kennen in de geboorte energie maar ook je kind(eren). Zo kan jij als krachtige moeder je kind(eren) nog beter begeleiden en precies meegeven wat jouw kind nodig heeft.

En dan ook nog eens adem kunnen halen in de energie die stroomt wanneer jullie verbinding maken met elkaar. Hoe magische is het dat jullie verbinding ijzersterk kan worden omdat jij begrijpt hoe jullie energie werkt wanneer het samen komt.

Oké, goed terug naar het afgelopen jaar. Veel verandering in wat ik wil vertellen, welk footprint ik wil achterlaten maar vooral ook in mezelf.

Alle ups and downs mogen er zijn en dat lukt niet altijd vaker niet dan wel maar ik ben mij ervan bewust en zo kom ik er wel.

Ook het vechten tegen het onrecht of wat wel of niet waar is begin ik los te laten want wat is de waarheid? Zeg het maar, zie je een 6 of zie je een 9 en wie wil je overtuigen, mij? Jezelf? De wereld? En waarom dan?

Oké, de zwaarte weer weg en even denken wat is er nog meer gebeurd, uiteraard een vernieuwde website en een e-book mijn herschreven en weet je mijn e-book is al meer dan 20x gedownload is, zo dankbaar en trots!

Ook de etherische oliën zijn nog steeds een onderdeel van mijn leven waarin ik vooral zoekende ben hoe ik de oliën kan koppelen aan de geboorte energieën en kan verweven met het ademhalen in de chaos van het moederschap.

Ik vertrouw erop dat de tijd vanzelf daar is wanneer dit samen mag komen. Ook dat is iets wat ik langzaam leer, vertrouwen alles heeft een plan, zijn eigen tijd en alles in mijn hoogstegoed.

Zolang ik maar luister, mezelf ontwikkel en in actie kom want slapend rijk worden nee die footprint wil ik niet achterlaten.

Ik wil helpen, ik wil laten zien en laten voelen dat we vol met nieuwsgierigheid naar onze kinderen mogen gaan kijken. We kunnen zoveel van onze nieuwetijdskinderen lere. Het is alleen zo makkelijk nog niet om die troebel die we door het leven heen mee gekregen hebben los te laten.

En dat is oké als je elke dag weer opnieuw je beste beentje voort zet in liefde altijd in liefde.

We mogen het leven wat speelser gaan benaderen ook ik. We hoeven het niet allemaal te weten en van fouten leren we, van fouten bouwen we ervaringen op en die kunnen we weer delen zodat we andere kunnen helpen in liefde altijd in liefde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *