De frustraties lopen hoog op en dit is ben ik bang nog maar het topje van de ijsberg. Als je niet aan de slag gaat met je frustratie en je boosheid stapelen ze zich op. Op den duur zal het gaan escaleren in je hoofd en je lichaam. Met het vingertjes blijven wijzen naar andere heeft geen zin net zoals het geen zin heeft om haat met haat op te lossen.

Je kan er beter voor kiezen om op zoek te gaan naar je werkelijk gevoelens hoe kwetsbaar dit ook zal zijn, het zal je zelf en uiteindelijk je omgeving veel meer positieve energie opleveren.

Alles wat er nu in de wereld en in Nederland gebeurt wat niks met liefde te maken heeft keur ik af, laat dat duidelijk zijn. Ik geloof erin dat de liefde zal overwinnen want liefde overwint alles!

Wanneer is nog even de vraag en het zal waarschijnlijk voor vele nog een stuk donkerder worden. Maar onthoud daar waar het donker is kan het licht het beste schijnen.

Ik ga eerlijk met je zijn omdat ik weet dat dit goed is. Ik ben ongvccn*rd en daar heb ik mijn redenen voor, ga ik het nu niet over hebben maar wil je in een respectvol bericht hier meer over weten mag je altijd een gesprek met mij aangaan.

En ik word over één kamp gescheerd met mijn mede niet geprikte. Vind ik lastig want ik vind mezelf geen “wappie” en ik ben ook niet bang voor C incl. de consequenties daarvan want ik geloof er heilig in waar er deuren dicht gaan, zullen er deuren open gaan. Daarnaast weeg ik de risico’s tegen elkaar af en op dit moment vind ik het nemen van … een groter risico voor mijn eigen gezondheid dan het risico dat ik C. krijg. Ik weet niet hoe het bij jou zit maar we zijn bijna 2 jaar verder en ik ben gezonder dan 2 jaar terug. Dit komt vooral omdat ik mijn eigen verantwoordelijkheid pak voor mijn lichaam en geest.

Wellicht is het allemaal egoïstisch mag je denken maar niemand kan de toekomst voorspelen dus luister ik naar MIJN gevoel!
Wat jij doet is jouw keuze, ook jouw reactie op een andere mening is jouw keuze. Ik kan daar niks mee.

Je kan met mij tot op zekere hoogte dus zolang het respectvol blijft een normaal gesprek voeren van mens tot mens en zal ik mij in kunnen leven in jou verhaal maar besef je, ook ik heb angsten. Enige verschil is wellicht dat ik mijn angsten onder ogen durf je komen en er mee aan de slag ga. Ik durf ze aan te kijken, vast te pakken en weer los te laten.

Bang voor C. ben ik niet. Nee, daar ben ik niet bang voor misschien verkeerd maar ik ga mij niet in een hoekje laten duwen voor een vrs. Er is namelijk zoveel meer dan C. Er kan elke dag wel wat gebeuren en als ik daar allemaal bij stil moet gaan staan, kan je mij maar beter gelijk tussen 4 planken leggen. Nee, ik leef mij leven zoals dat voor mij bedoeld is en is het mijn einde hier op aarde dan zij het zo. Verdrietig zeker voor de gene die overblijven. Maar we weten één ding zeker in het leven namelijk dat we een keer dood gaan, wanneer geen idee dus laten we leven in liefde, onze lessen leren en ons droomleven creëren. Zodat als we eenmaal naar boven gaan we verder kunnen naar het volgende level.

Naast dit weet ik ook voor mezelf dat niemand de waarheid in pacht heeft want die ligt voor mij namelijk in het midden. Het is maar net hoe je naar het leven wilt kijken, hoe je iets wil interpreteren. Kies jij voor the Bright side of life?

Ga maar eens aan de ene kant van de 6 staan en zet iemand anders aan de andere kant. De ene zal beweren dat het een 6 is en de andere beweerd dat het een 9 is. Heeft er iemand ongelijk? Nee, beide hebben vanuit hun eigen perspectief gelijk. Door de energie van het tijdperk 1 die we langzaam achter ons laten willen we de andere overtuigen van ons perspectief. Dat is voor mij niet de oplossing. De oplossing ligt voor mij in het verbinden, in de liefde. Ik zou naar de andere toe lopen en het vanuit zijn kant bekijken en zeggen hé je hebt gelijk vanuit jou kant is het een 9.

De oplossing ligt niet in het haat met haat bekogelen, de oplossing ligt bij de verbinding. Verbinden vanuit liefde met elkaar. Daar ligt het licht, daar ligt de toekomst, daar ligt de energie van de nieuwe wereld.

Ja, de nieuwe wereld want laten we eerlijk zijn terug naar het oude voor C wil toch ook niemand?

Het is tijd om de energie van tijdperk 2 te gaan verspreiden. Dat kan alleen als ik, jij, wij met elkaar in liefde gaan verbinden. Elkaar liefhebben zoals we zijn, welke keuze we ook maken. Ik ben niet bang voor jou, ik hou van jou en ik sta naast jou om samen dit mooie pad van verbinding te bewandelen.

Het is tijd om te gaan connecten met gelijkgestemde, met lichtwezens, elkaar te vinden in liefde en in het licht. Het is tijd om te gaan bepalen wat jij wilt, wat wil jij? Waar voel jij je goed bij? De tijd van overtuigen is voorbij, laat die energie los, ga opzoek naar de liefde in jezelf, maak verbinding met jezelf. Zorg voor jezelf, wees lief voor jezelf ook voor je lichaam. Blijf zoveel mogelijk weg van de chemische troep want die zorgt er o.a. voor troebel op de lijn. Zorg ervoor dat jij je zelf leert kennen. Ik welke energie ben jij geboren? In welke jaar energie zit je nu? Welke energieën neem je mee van je ouders, je voorouders, je vorige levens ect.? Met welke gave ben je hier naar toe gekomen. Ga op onderzoek uit. Vind je jezelf, zorg ervoor dat jij jouw eigen waarheid helder is maar blijf in verbinden met anderen. Luister naar andere en kijk of je daarin iets wil veranderen aan jouw waarheid. Blijf niet star bij jou waarheid ook dat wil niet zeggen dat het DE waarheid is. Blijf luisteren, hoor de frustratie, de boosheid, de angst of irritatie bij anderen en weet, weet dat hier een werkelijk gevoel onder ligt. Dit werkelijke gevoel is zo anders dan de afhankelijke gevoelens die mensen nu buiten op straat gooien.

Heb jij hierbij hulp nodig? Laten we verbinden en kijken waar wij elkaar kunnen helpen. Neem een kijkje op dyonneholly.nl of stuur gerust een liefdevol berichtje naar dyonne@dyonneholly.nl. Kletsen we dan gezellig verder.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *