De Liefdevolle Verbinding

De Liefdevolle Verbinding

foto-op-de-banner

Een reis van Zelfliefde, Innerlijke Rust, Ademhalen en Liefdevolle Verbindingen. De Liefdevolle Verbinding is een traject dat speciaal is ontworpen om vrouwen te begeleiden bij het creëren van een diepere verbinding met zichzelf en haar kinderen. Tijdens deze reis worden vrouwen uitgenodigd om op zoek te gaan naar innerlijke rust te midden van de chaos van het moederschap, zelfliefde te ontwikkelen en ademruimte te creëren.

De liefdevolle verbinding:

een reis van zelfliefde, innerlijke rust, ademhalen en liefdevolle verbindingen

Ik geloof sterk in het belang van een liefdevolle verbinding tussen moeder en haar kinderen, maar naast moeder ben je ook vrouw en ook die vrouw verdient een liefdevolle verbinding met zichzelf!

Dit traject is speciaal ontworpen voor vrouwen die het lastig vinden om zichzelf op de eerste plek te zetten omdat ze o.a. het moederschap als pittig ervaren en verlangen naar meer zelfliefde, innerlijke rust en een liefdevolle verbinding met zichzelf en vanuit daar met haar kinderen, partner en de wereld om haar heen.

In oktober start er een nieuwe groep

De investering voor dit waardevolle groeps traject is: 

€447 incl. BTW

de-liefdevolle-verbinding-poster

Je ontvangt waardevolle begeleiding, wekelijkse sessies, persoonlijke opdrachten en deelname aan een ondersteunende community.

Gedurende 12 weken gaan we met elkaar op een reis van zelfontdekking en groei. Elke week hebben we een inspirerende zoomsessie waarin we ademhalingsoefeningen doen, ons richten op jouw missie en drempels, en intuïtief werken aan wat er in het moment nodig is. Daarnaast ontvang je wekelijks een opdracht via e-mail om thuis aan de slag te gaan. In de groepsapp kun je altijd contact met mij en andere vrouwen opnemen en ervaringen delen.

Cartoon Lukas en Lieke
terug komen bij jezelf
verbindend-moederschap-uniek

Herstel de verbinding met jezelf en je kinderen

In de hectiek van het moederschap is het gemakkelijk om jezelf te verliezen en je eigen behoeften op de achtergrond te plaatsen. De Liefdevolle Verbinding biedt de tools en ondersteuning die je nodig hebt om weer in contact te komen met je ware zelf, je eigen innerlijke rust te vinden en van daaruit een liefdevolle verbinding met jouw kinderen op te bouwen.

"Praat tegen jezelf zoals je dit zou doen tegen iemand waarvan je houdt"

Het gesprek met Dyonne was vanaf het begin af aan heel erg vertrouwd.
Wat ze vertelde raakte de juiste snaar. We hebben nu meer inzichten gekregen en mocht je meer willen weten over je kind(eren) raad ik je zeker Dyonne aan! Super bedankt voor het fijne, open en warme gesprek!
Richelle
moeder
Wat een fijn en open gesprek heb ik met Dyonne gehad. Het voelde meteen vertrouwd om ook open te kunnen zijn. Ik ging er zonder verwachtingen in en heb me verwonderd over alles wat ik mee gekregen heb. Het was 'spot on'. Zo raak wat ze zei over mij en mijn kinderen. En dat alleen op basis van geboortedata en de klank van de namen. Wauw. Ik heb er nog een paar mooie tips en nieuwe inzichten aan over gehouden. Zeker de moeite waard!
Brigitte
moeder
Ik heb mijn reading met Dyonne als heel bijzonder ervaren. Ze is een heel warm en liefdevol persoon. De kaarten die naar voren kwamen waren heel herkenbaar, en kon er fijn met Dyonne over praten. Na de reading heb ik nog een draaiboek mogen ontvangen zodat ik alles rustig kon nalezen. Dyonne neemt oprecht de tijd voor je. Gun jezelf ook een bijzondere ervaring. Ik kan Dyonne zeker aanraden!
Nadia
moeder
voorlezen-aan-de-kinderen

Ontdek de wereld van nieuwetijdskinderen

Tijdens dit traject zullen we ook de wereld van nieuwetijdskinderen verkennen. Leer over hun unieke behoeften, het spiegelen van beperkende overtuigingen en ontdek hoe je als moeder hen kunt ondersteunen in hun eigen groei en ontwikkeling. Ontdek een nieuwe manier van opvoeden die rekening houdt met de speciale eigenschappen van nieuwetijdskinderen.

Ik vond het een erg fijn gesprek! Dyonne legde alles rustig uit en beantwoorden mijn vragen wanneer ik die had. Dyonne nam ook de tijd voor mij en gaf mij het gevoel dat ze echt naar mij luisterde. Dank je wel Dyonne!
Deveny
moeder
Ik volgde Dyonne al een tijdje en merkte dat haar berichten over geboorte- en relatie energieën mij nieuwsgierig maakte. Vooral omdat ik benieuwd was wat het mij zou leren over onze vier kinderen en mijn relatie met elk van hen. Daarom heb ik een afspraak gemaakt en dit was geweldig! Wat een mooie en vooral bruikbare inzichten over de geboorte energieën. En belangrijker nog, de relatie tussen mijn energie als moeder en die van onze kinderen. En hoe je zaken als onderlinge communicatie kunt verbeteren. Het e-book dat ik na de sessie ontving was uitgebreid en heel waardevol. Vooral om alles in alle rust opnieuw te bekijken en nog beter te snappen. Ik ben heel blij dat ik dit bij Dyonne heb mogen ervaren. Een echte aanrader voor elke moeder!!
Met de reading die ik ontving van Dyonne kreeg ik veel nieuwe inzichten wat mij veel helderheid gaf. Waardoor alles veel beter op zijn plek viel. En ik gerichte stappen kon maken. Je merkt dat ze in haar element is als ze er over spreekt en neemt echt de tijd om alles duidelijk uit te leggen ze is heel warm, liefdevol kortom een aanrader om jezelf nog beter te leren kennen.

Ontdek jouw kracht in liefdevolle verbinding

Ik, als jouw coach, en mede moeder, ben ik gepassioneerd in het creëren van liefdevolle verbindingen. Ik begrijp de uitdagingen van het pittige moederschap en bied een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je vrij voelt om jezelf te uiten en te groeien. Mijn warmte, luisterend oor en empathie dragen bij aan een positieve en ondersteunende ervaring. 

Praktische informatie

In oktober start er een nieuwe groep

Gedurende 12 weken gaan we met elkaar op een reis van zelfontdekking en groei. Elke week hebben we een inspirerende zoomsessie waarin we ademhalingsoefeningen doen, ons richten op jouw missie en drempels, en intuïtief werken aan wat er in het moment nodig is. Daarnaast ontvang je wekelijks een opdracht via e-mail om thuis aan de slag te gaan. In de groepsapp kun je altijd contact met mij en andere moeders opnemen en ervaringen delen.

De investering voor dit waardevolle groeps traject is: 

€447,- incl. BTW

Je ontvangt waardevolle begeleiding, wekelijkse sessies, persoonlijke opdrachten en deelname aan een ondersteunende community.

Je investeert niet alleen in jezelf, maar ook ik de toekomst van jouw kinderen.

de-liefdevolle-verbinding-poster
Het moederschap

Zonder investering geen verandering

Als moeder begrijp ik als geen ander dat het moederschap niet altijd gemakkelijk is en dat je misschien tegen bepaalde obstakels aanloopt. Hoewel ik niet in je hoofd kan kijken, kan ik mij voorstellen dat je mogelijk te maken hebt met:

  1.  Moeite om tijd voor jezelf vrij te maken zonder je schuldig te voelen. 
  2. Ervaren van een constante race tegen de klok en jij voelt je overweldigd door je taken als moeder.
  3. Financiële beperkingen ervaart en moeite hebt om in jezelf te investeren. 
  4. Willen groeien en ontwikkelen als moeder, maar het voelt alsof je vastzit door financiële belemmeringen.
  5. Angst voelt bij de gedachte aan verandering en het verlaten van je comfortzone. 
  6. Het gevoel hebben dat je vastzit in een patroon en je wilt graag nieuwe gewoontes toepassen in je leven als moeder.
  7. Twijfels hebt over je eigen capaciteiten als moeder. 
  8. Onzekerheid over de keuzes die je maakt en ben je bang om fouten te maken.

Zonder verandering geen groei. Jij hebt de kracht om obstakels te overwinnen en te groeien als moeder en individu. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen groei en kies voor zelfliefde, innerlijke rust en verbinding. Sta op, omarm je kracht en wees een voorbeeld voor jezelf en je kinderen. Je bent het waard om te stralen in het moederschap.

 

Gaan we ervoor?

Waag de sprong en ervaar de reis naar zelfliefde, innerlijke rust en in liefdevolle verbinding met je kinderen staan, 
zelfs in de meest pittige momenten van het moederschap.

Wil jij je aanmelden voor het “Liefdevolle Verbindings” traject?
Klik dan op de onderstaande knop, vul je gegevens in en dan starten we nog voor de schoolvakanties starten.

Veel gestelde vragen

Tijd is een kostbaar goed, vooral voor drukke moeders. Maar ik wil je vragen om te overwegen wat jouw verlangens zijn voor jezelf en jouw gezin. Is het creëren van meer zelfliefde, innerlijke rust en verbinding belangrijk voor jou? Het is de investering van jouw tijd waard om de verandering te creëren waar je naar verlangt?

Het traject De Liefdevolle Verbinding is een begeleidingsprogramma speciaal ontworpen voor moeders die verlangen naar meer zelfliefde, innerlijke rust en verbinding in het moederschap. Het omvat wekelijkse Zoom-sessies, opdrachten via e-mail, een groepsapp en toegang tot een community. Het traject richt zich op het overwinnen van obstakels, het ontwikkelen van zelfliefde en het creëren van een liefdevolle verbinding met jezelf en je kinderen.

Het traject De Liefdevolle Verbinding duurt 6 weken. Elke week is er een Zoom-sessie van ongeveer 90 minuten, waarin we samen aan de slag gaan. Daarnaast ontvang je wekelijks een opdracht via e-mail die je in je eigen tijd kunt uitvoeren. Naast de sessies en opdrachten, heb je toegang tot een groepsapp en een community.

Geld kan zeker een beperkende factor zijn, maar ik wil je uitnodigen om na te denken over wat waardevol is voor jou en jouw gezin. Welke verlangens heb je voor jezelf en jouw gezin op het gebied van zelfliefde, innerlijke rust en verbinding? Mag daar een investering tegenover staan? Soms is het de moeite waard om prioriteit te geven aan wat echt belangrijk is en ruimte te maken voor investeringen in jouw welzijn en dat van je gezin.

Ja, het traject De Liefdevolle Verbinding is geschikt voor moeders in verschillende situaties. Of je nu een drukke werkende moeder bent, een alleenstaande moeder, moeder van een nieuwetijdskind of met andere specifieke uitdagingen te maken hebt, je bent welkom in het traject. Het richt zich op de universele aspecten van het leven en biedt waardevolle tools en technieken die je kunt aanpassen aan jouw situatie.