Vandaag kon ik voor mezelf weer een paar puzzelstukjes in elkaar leggen.

Mijn kijk op de wereld is anders dan jou kijk op de wereld en ik heb hier best lang mee geworsteld. Niet omdat ik jou kijk wil veranderen maar hoe blijf ik vanuit mezelf in liefdevolle verbinding met de ander.

Niet dat ik daar nou perse moeite mee heb want ik respecteer altijd iedereen zijn keuze maar soms vind ik die verdeeldheid die op het moment of misschien altijd al heersde alles behalve leuk!

Ik worstelde vooral met hoe blijf ik in mijn kracht staan en laat ik mij niet steeds meeslepen met andermans waarheid.

Niet dat die waarheid verkeerd is absoluut niet en ik zal altijd open blijven staan om mijn waarheid bij te sturen waar nodig. Maar van sommige dingen voel ik gewoon dat het niet klopt en dat is oké, dat mag en een ander mag daar anders over denken.

Ik wil alleen die liefdevolle verbinding niet kwijt ik ben immers als we kijken naar de numerologie geboren in de energie van de zes. Don’t worry, ik zal dit even kort toelichten: als je bent geboren in de energie van de zes ben je opzoek naar zuivere liefde, zuivere liefde in verbinding met andere mensen.

Dit zorgde vandaag dus ook voor een fijn helder gesprek met mezelf en dit ontstond eigenlijk nadat iemand iets met mij deelde. Dit deel ik verder niet vanwege privé redenen. Maar het leverde mij een mooi gesprek op met mezelf en daar ben ik dankbaar voor.

Ik weet mijn waarheid, ik ben mijn ervan bewust van wat er in de wereld speelt. Als mensen hiervoor open staan in een liefdevolle verbinding wil ik het hier ook best over hebben en delen hoe ik het zie, hoe mijn waarheid eruitziet.

Maar ik heb er absoluut geen behoefte aan om dit verder te delen of openbaar te maken. Een zuivere verbinding met iemand die ik lief heb is mij meer waard dan mijn waarheid of mijn kijk op deze wereld de wereld in te sturen.

Het is mij meer waard dat andere vanuit een zuivere liefdevolle verbinding met mij erover durven te praten terwijl ik mij gewoon bewust ben van mijn waarheid. Zonder dat ik de zuivere liefdevolle verbinding verbreek omdat ik het anders zie en dat perse wil uiten.

Omdat iemand anders het anders doet hoeft het niet te betekenen dat ik het ook zo moet doen. Ik wil niet vechten, bevriezen of vluchten, ik heb behoefte aan die zuivere liefdevolle verbinding.

Wellicht is dit stuk wat vaag maar wat ik eigenlijk gewoon bedoel met liefde kan je zoveel meer bereiken dan met haat, onrust, angst, onzekerheid ect.

Liefde is altijd het antwoord altijd!
Laten we alsjeblieft stopen met die verdeeldheid, met achter elkaars rug om te roddelen omdat iemand een andere keuze maakt, andere menig heeft dan jij. Laten we alsjeblieft stopen met onze eigen angst op de ander te projecteren.

Hou je eigen energie frequentie hoog en verlaag jezelf niet om op die lagere energie frequentie te gaan zitten.

Maak een keuze voor jezelf en laat de ander zijn keuze maken. Leef jou waarheid en laat de ander zijn waarheid leven.

Zoek elkaar op om in zuivere liefde verbinding te maken met elkaar, om in liefde met elkaar te praten zodat jij weet hoe de ander denkt en hoe die gene zich voelt en dat jij kan uiten hoe jij je voelt zonder elkaars gevoel weg te wuiven. Alles mag er zijn er is daarin geen goed of fout!

Heb elkaar lief ook als je een andere waarheid hebt!

Als jij ervoor open staat ontvang jij nu heel veel liefde van mij!

Veel liefs Dyonne 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *