Ik ben er zo klaar mee met het wijzen van dat vingertje naar iemand anders. Maar ondanks dat ik er klaar mee ben snap ik het ook. Je bent bang er is angst, veel angst maar hee die is er bij mij ook! Alleen op de één of andere manier mag mijn angst er niet zijn.

Daar ben ik dankbaar voor want inmiddels weet ik dat mijn leven van mij is. Ik ben de hoofdrol speler en ik heb te dealen met mijn eigen shit. Ik mag die shit aankijken, de angst aankijken, er laten zijn, vastpakken en daarna loslaten.

Ik wijs niet naar een ander, om mezelf gezond te willen houden en wanneer ik getriggerd word weet ik dat ik naar binnen mag keren. Dat ik mag gaan voelen, gaan kijken wat ik daarvan kan en mag leren.

Wat kan ik doen, wat kan ik doen in mijn waarheid, in mijn leven om te zorgen dat het leven beter word.

Wat ik nu kan doen is om ervoor te zorgen dat ik gezonde levensstijl voor mezelf creëer, dat mijn body & mind in balans zijn, dat ik bewust word van wat er speelt, dat wat er in mijn mars ligt ga aanpassen voor een beter klimaat en een veiligere wereld.

Ik kijk naar mezelf, ik hou mezelf een spiegel voor en met de liefde voor en in mezelf begin ik de wereld te verbeteren. Ik verbeter de wereld door bij mezelf te beginnen. Ik kijk wat ik kan doen en ik neem mijn verantwoordelijkheid.

Ik ga niet wijzen naar een ander en wachten tot de ander iets gaat doen want dat is niet aan mij, niet mijn leven, niet mijn spelregels, niet mijn lessen, en niet mijn hoofdrol.

Heb je angsten, grab your own shit and work on it. Wat kan jij aan jou angsten doen? Stop met het projecteren van jou shit, jouw afhankelijke gevoelens op andere. Neem je verantwoordelijkheid en ga aan de slag met jezelf, met je werkelijke gevoelens en waar jij behoefte aan hebt. Kijk wat jij kan doen!

Hoeveel van die angsten zullen er trouwens waarheid zijn? Ik weet nog zo goed dat we op de basisschool in en halve maan moesten zitten en dat de juf een woord fluisterde aan het kind aan het begin en zo moest het woord zachtjes door verteld worden tot het laatste kind. Altijd kwam daar weer zo’n ander woord uit dan eraan het begin verteld was.

Angsten worden vaak gecreëerd door verhalen maar verhalen blijven verhalen. Negen van de tien keer was er niet bij en heb je het van die en die weer van die enz. Iedereen voegt er bewust of onbewust zijn eigen waarheid aan toe en tadaa je hebt een heel ander verhaal dan de werkelijkheid plus nog eens verschillende percepties.

Dus is je angst wel reël of is het gebaseerd op? Is het de waarheid of een perceptie van iemand? Hoe voel jij je daarbij? Wat denk jij daarbij? Hoe reageer je? Blijf je bij je afhankelijk gevoelens of ga je opzoek naar jouw werkelijke gevoelens en behoeftes?

Het is zo makkelijk om die vinger naar een ander te wijzen en ik neem het je niet kwalijk. We hebben allemaal te dealen met troebele lagen maar dit kan stoppen bij jou, bij mij, bij ons alle door die troebele lagen aan te pakken en in die liefdevolle verbinding te stappen.

Te luisteren naar elkaar, elkaar te helpen als dat nodig is, elkaar te respecteren ook al is jouw waarheid anders. We zijn allemaal verschillend laten we het mooie in elkaar naar boven halen zodat we allemaal ons licht kunnen laten schijnen.

Je bent zo’n mooi mens en weet dat ik van jou hou ook al wijs je met dat vingertje en projecteer je jouw angsten. Ik ben hier voor jou als je dat wilt en zo niet dan hou ik nog steeds van je!

In liefde x Dyonne

Tip: Zorg dat je elke ochtend uit the bottom of your hart f*cking dankbaar bent voor de nieuwe dag die je weer gegeven is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *