Ik neem je even mee terug naar een doordeweekse avond in augustus..

Wauw, mijn emoties schieten alle kanten op terwijl ik met mijn man op de bank zit en de film is net afgelopen.

Wellicht denk je nu, wat voor zielige film heb jij gekeken. Niet dus het was juist een hele fijne film en een tikkeltje spannend.

Mijn man en ik zitten graag ‘s avonds even met elkaar op de bank of doen een bord spelletje. Soms in stilte en soms kletsen we wat af of kijken we een film. Even samen zonder kids.

Maar goed terug naar de bank waar ik heel sterk het gevoel kreeg dat ik naar rechts moest kijken. Dit gevoel herken ik en ik zie al in mijn ooghoek de klok van de oven. De klok geeft de prachtige tijd aan van 22:55u.

Voor sommige zal dit niet heel bijzonder zijn maar voor mij is dat het zeker weten wel want deze cijfer reeks is namelijk niet voor iedereen weggelegd. Wat wellicht logisch is aangezien de meeste verstandige mensen al in bed liggen 🤪.

Google is your best friends Dus mocht je nieuwsgierig zijn…

Voor mij altijd een feest als ik 22:55 zie. Wat overigens best vaak voorkomt als ik besluit om niet voor 21:00u naar bed te gaan.

Oké, ik dwaal weer af terug naar de bank. Op het moment de tijd zag kwam er een berichtje door in mijn gedachte, deze had ik vanmorgen voorbij zien komen op social media.

In dat bericht stond het volgende:
“als je een compliment ontvangt zie het als het Universum dat door die persoon heen spreekt om je te bereiken.”

En gelijk daar achteraan werd ik herinnerd aan een e-mail die ik vanmorgen heb mogen ontvangen. Daarin stond een compliment en nog een aantal lieve woorden. Zonder dat die gene waarvan de mail was precies wist waarmee ik bezig ben. De energie is duidelijk voelbaar en het komt tot zijn recht.

Op dat moment begon ik te huilen en vertelde ik mijn 22:55 momentje aan mijn man. Ik kreeg een dikke knuffel en nog meer complimenten.

En in mijn blije gesnik zei ik “het mag eigenlijk gaan gebeuren, ik mag mijn leven gaan leven, ik mag zijn wie ik wil zijn, ik mag er zijn!

Het is zo’n magische gevoel dat alles op zijn plek aan het vallen is. Dat ik uit onverwachtse hoeken berichten krijg of dat er onverklaarbare positieve dingen gebeuren.

Als dit het begin is dan ben ik reuze benieuwd naar de rest van mijn verhaal!

O wacht, mijn verhaal creëer ik zelf!

Dank je wel Universum voor je geloof in mij en vooral voor je geduld. Al weet ik ook heel goed ieder zijn eigen plaats en tijd en ik weet zeker dat die van mij is aangebroken!

Met alle mooie, liefdevolle, lichtschijnende “mensen” gaan we moeder aarde naar die liefdevolle essentie terug brengen. Precies daar waar ze hoort, in het licht en de liefde!

Help jij mee?

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *