Daar zit ik dan aan tafel te wachten tot iemand klaar is om mijn cursus aan te schaffen.

Afgelopen dagen ging mijn ego behoorlijk tekeer met negatieve gedachten. Inmiddels kan ik ze redelijk snel temmen. Heel simpel door adem te blijven halen en door lief te zijn tegen mijn zelf.

Of even met iemand sparren en mijn gedachten delen. Door het gesprek heen fijne feedback en tips ontvangen.

Onzekerheid is een lage frequentie en op een lage frequentie kan je niet goed manifesteren. Dankbaarheid en positiviteit is een hoge frequentie waar je goed kan manifesteren. Heel belangrijk dus om jezelf snel weer de ruimte te geven om naar die hoge frequentie te gaan.

Even contact maken met moeder aarde en de bron doormiddel van een aardings meditatie en tegelijk hun energie in jouw lichaam toe te laten. Diep ademhalen, je ego bedanken voor zijn bescherming en aangeven dat je dit kan!

I can do this, I believe in myself. Ademhalen zolang ik adem blijf halen, blijf ik leven en kan ik verandering aanbrengen.

Vanmorgen had ik even behoefte om boven alles te kunnen zweven, even uit mijn lichaam en contact met de bron, universum, God, geef het een naam die goed voelt. Ik geloof erin dat er meer is daar boven en dat voelt goed.

Ik ging vanuit mijn bed met mij gedachten door de slaapkamer, door de gang, naar beneden het huis door, door de straat, door de straten, het dorp door, de provincie door, het land door, Europa door, de wereld door, naar de planeten, door de zon, door de galactische zo’n, door naar de bron en het licht in.

Ik voelde liefde enorme liefde en er werd gelijk gezegd “vertrouw en neem rust. Je hebt hard gewerkt om te komen waar je nu bent, neem je rust. Ik ben nu hard voor jou bezig.” Kort daarna viel ik langzaam naar beneden door de planeten, door de wereld, door Europa, door Nederland, door de provincie, door het dorp, door de straten, door mijn huis naar boven en zo mijn lichaam weer in.

Vol vertrouwen neem ik de rust die ik mag nemen en ben ik ontzettend dankbaar dat er al zes mensen mijn gratis e-book hebben gedownload!

Op naar nieuwe avonturen, nieuwe gave’s ontdekken en nieuwe dingen in mij zelf ontdekken. Ik voel een enorme kracht dat ik zoveel meer kan dan ik ooit kon bedenken.

Vanuit daar ga ik groeien en creëer ik steeds opnieuw een zuivere liefdevolle verbinding met mezelf.

I can do it, I believe in myself.

Wil jij weten hoe ik als moeder het voor elkaar heb kregen om mezelf op die eerste plek te zetten, met mezelf een zuivere liefdevolle verbinding aan te gaan?

Klik dan hier om naar mijn website te gaan waar je mijn gratis e-book kan downloaden.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *