Owhjah denkt mijn ego gelijk. Ja, mijn hart begint het steeds duidelijker te zien enn mijn ego is daar niet blij mee want die wil mij met liefde beschermen. Wat dan weer niet nodig is want mijn hart kan het prima aan.

Wat er dan precies duidelijker word vind ik nog wat lastig onder woorden te brengen maar ik ga mijn best doen.

Het is vooral dat ik door krijg dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn kijk op dingen. Je hebt de keuze om negatief of positief naar dingen te kijken.

Je hebt de keuze om je troebel bij jezelf te houden en er iets aan te doen of om het over andere heen te strooien en hopen dat hun er iets mee doen.

Dat punt is duidelijker aan het woorden want de troebel van andere is hun pakkie aan en niet die van mij. Ik kan helpen als dat gevraagd word en als ik daar zin in heb maar het is niet mijn probleem.

De kunst is dan ook nog eens om zonder oordeel of veroordeling naar de troebel van andere te kijken. Kijk vanuit liefde, iedereen heeft zijn eigen gedachtes, zijn eigen shit en maakt zijn eigen keuze hierin.

Het leven is één grote leer school waarin jij jouw mooiste leven kan leven. Ja, dit is echt mogelijk stapje voor stapje! Ik geloof daarin ook al bij ik nog bij de stapjes. Ik geloof in mijn mooiste leven en zie het glas helder voor mij.

Kijk eens naar Armin van Buren, Madonna, Sven Kramer, Michael Phelps, Michael Pilarczyk, Marieke van Meijeren en bedenk dan een wat hebben hun gemeen hebben met elkaar?

Het is simpeler dan je denkt

Ze geloven in hun dromen, in zichzelf en in hun kunnen. Dat is wat hun verbind hun ongelooflijke geloof in zichzelf!

Dat wil niet zeggen dat het makkelijk is! Ze hebben er jaren over gedaan om te komen waar ze nu staan maar opgeven stond niet in hun woordenboek.

Geloven in je dromen, in jezelf, in je mooiste leven en stapje voor stapje daar naar toe werken. Niet opgeven en jezelf omringen met mensen die in jou geloven en je aanmoedigen als jij even niet meer kan.

Het is jouw leven, jou mooiste leven en de troebel van andere zijn niet jou probleem!
Ja, dat is soms moeilijk want ja soms komt het binnen maar als je op je slechtse dag in de staat van dankbaarheid kan komen dan ben je wee een stap dichterbij van jouw mooiste leven.

Droom, durf, doe, geloof en leef jouw mooiste leven want dat ben je waard!

En onthoud jij bent niet jouw gedachte! Blijf vriendelijk naar je ego want het wil je liefdevol beschermen, jij weet dat je die bescherming niet nodig hebt, dat je het kan en dat het je zal lukken!

Wat ga jij vandaag doen om een stapje dichter bij je mooiste leven te komen?

In liefde x Dyonne

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *