Wat is het toch bijzonder om zoveel informatie uit getallen te kunnen halen.

Om via getallen te ontdekken hoe het komt dat je op dingen reageert zoals je reageert of hoe het komt dat andere reageren zoals je reageren.

Op het moment van schrijven kom ik net uit een live sessie van Penny en zij heeft een programma geschreven met de IZO methode. Het programma gaat over het levensboomprincipe maar voornamelijk hebben we het in de live sessies over onze geboorte energie of die van ons naaste.

Vanavond was het wederom weer ontzettend waardevol, leerzaam en mega interessant. We bespraken het getal 4 aan de hand van de tarotkaarten en alles om het getal 4.

Zo ook de 21-4 verbinding wat kort uitgelegd wil zeggen dat als je deze verbinding tegen komt in je leven dat je moeite hebt om vrijheid te ervaren. Dit getal komt veel voor bij de na oorlogse generatie. Willen vrij leven maar vervallen eigenlijk steeds weer in de beperkingen die hun ouders hebben ervaren in de oorlog.

Ga ik verder niet uitgebreid op in maar als je meer wilt weten ga vooral (echt een dikke aanrader) een masterclass van Penny Charlene volgen (no spon gewoon enthousiast 😊).

Oké dus verder… Het is inmiddels wel duidelijk dat ik hier in deze tijd geboren ben omdat ik een liefdevolle verbinding met mezelf mag gaan creëren. Mag gaan staan voor wie ik ben en mezelf waarderen om wie ik ben. Hoe vaker ik de 4 energie tegen kom hoe meer uitdaging ik heb om in liefdevolle verbinding met mezelf te komen.

Het kwartje viel dus na afloop van de live sessie bij mij bij een aantal dingen uit het verleden. Ik had dus vaak mot met mijn moeder als we gingen shoppen. Als zij dan kleding had uitgezocht dan wilde ik dat dus nooit passen want dat was stom.

Ha, hier is altijd veel strijd om geweest maar ik snap nu dus ook waarom dit steeds een DING was omdat ik mezelf moest gaan waarderen en dat is o.a. met kleding die IK wilde dragen, waar IK mij goed in voelde en dat is precies ook waar ik nu in het leven tegen aanloop. Ik durfde geen jurken te dragen, doe ik nu wel en drie keer raden wie daar toch weer een wat negatieve reactie op gaf. Ha, een mooie test hoe ga ik reageren, blijf ik bij mezelf? Blijf ik jurken dragen of val ik weer terug in mijn oude “comfy” kleren?

Superise… ik draag de jurk nog steeds want ik voel mij er dus echt mega goed in en ik krijg er ook echt hele leuke reacties op. Waardoor ik ook zeker weet dat dit een test was van het universum, mijn hogere zelf of. vul in.

Voor de goede orde niks lelijks tegen mij moeder, ze is gewoon mijn leermeester. Inmiddels kan ik gelukkig veel dankbaarder zijn voor alle lessen die ze op mijn pad heeft gegooid.

Ze heeft mij met haar lessen geleerd om mezelf te waarderen, voor mezelf op te komen, leren mezelf liefde te geven en niet de liefde bij iemand anders te zoeken. Wat ook weer verklaard hoe het kwam dat ik snel verliefd werd. Ik vind het mooi dat ik dit nu kan inzien en dat dit inzicht tot mij mocht komen.

Het spijt mij, vergeef mij, dank je wel, ik hou van jou mams!

Wellicht klinkt dit nu heel warrig voor jou maar voor mij is dit een hele openbaring. Ik weet al een tijdje dat iedereen op je pad komt om je lessen te leren maar nu begin ik de lessen dus ook te zien, te omarmen en kan ik ze ook vast te pakken waardoor ik ze los kan laten.

(En daar is weer het mooie getal 22:55)

Het leven is zo interessant aan het worden en het begint ook steeds meer op een soort game te lijken.

Je bent door naar het volgende level…

Ook kwam nog even de geboorte energie van Lukas aanbod. Hij is een 8 wat wil zeggen hij kiest altijd de moeilijke weg.

Kijkend naar de tarotkaart 8, is deze kaart een vrouw die een leeuw temd, ze zorgt voor de leeuw of toch andersom? Wie zorgt er voor wie?

Lukas had een wondje op zijn knie en hij heeft daar best moeite mee. Maar niet zoals ik dacht door de hooggevoeligheid waardoor een wondje gewoon net even wat heftiger binnen komt.

Niet dus, bij nieuwetijdskinderen mag je dus echt een laag dieper gaan kijken. Vertaald is het dus dat hij niet meer voor andere kan zorgen of voor zich zelf. Hierdoor staat hij niet meer in zijn kracht, hij is in paniek wie zorgt er dan nu voor mij of wie zorgt er dan nu voor de andere.

Hij gaf het ook aan maar wat als het wondje op school open gaat of als Lieke het open krabbelt. Het is dus niet zo zeer het wondje het is de laag er onder, het zorgen voor zichzelf (of andere) is weg gevallen.

Ik mag hem dus weer terug in zijn kracht gaan zetten. Dit kan ik doen door bijvoorbeeld aan hem te vragen of ik voor hem mag zorgen of dat hij wil dat ik naar hem luister.

We kunnen echt op zo’n dieper niveau verbinding maken met onze kinderen als we onze eigen troebele lagen op zij durven te zetten. Durven om onze angsten aan te gaan kijken en onze kinderen niet gaan “besmette” met onze troebel, blokkades of angsten.

Dit word steeds meer een speelse uitdaging om die diepere verbinding te creëren.

Het allermooiste van alles is dat we allemaal een gave hebben maar durf jij je troebel aan te kijken? Durf jij je kwetsbaarheid te ontarmen? Durf jij te gaan staan voor wie jij werkelijk bent onder die troebele lagen?

Ik ben benieuwd of jij dat durft, laat een reactie achter onder dit blog. Wil je meer weten stuur mij een bericht via dyonne@dyonneholly.nl.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *