Owh lieve lezers wat was het gisteravond magisch! Eigenlijk komt nu het besef en het gevoel dat ik dit echt zo ontzettend leuk vind! Gisteravond was dit gevoel er heus ook al en ik voelde mij echt in mijn element maar het lijkt wel of het vandaag versterkt is.

Voor de gene die nu denken wat was er dan. Ik heb gisteren na lange tijd weer een thuis workshop gegeven. Deze workshop stond in het teken van de volle maan en hoe je haar energie kan gebruiken in jouw voordeel.

Ik begeleiden een aantal powervrouwen bij het volle maan ritueel om te kunnen vergeven, loslaten en de ruimte die daardoor ontstaat te vullen met dankbaarheid. Dankbaar zijn of dankbaarheid voelen verhoogt je frequentie en met een hogere frequentie kan je veel meer bereiken.

Het was dus een mooie en magische avond en niet alleen voor de powervrouwen die er waren maar ook voor mij.

Met het opschrijven van de vergevingslijst viel er een best wel zwaar gevoel over mij heen. Dit voelde ik vooral in mijn buik maar ik werd ook best emotioneel. Ik voelde direct dat dit niet bij mij thuis hoorde dus ik sloot mijn ogen, gaf de emoties terug aan de eigenaar, ik begon op energie niveau met liefde te strooien (zie het als een virtuele knuffel) en dat bracht ik de kamer in. Dit voelde zo goed, ik voelde mezelf steeds lichter worden, ik kwam zelf weer helemaal tot rust en kon heel mooi alle emoties weer terug geven.

Toen kwam ook het besef…kak dit is dus waarom ik verjaardagen of een groep mensen helemaal niet fijn vind. Omdat ik zonder dat ik het door had verschillende emoties oppikte van de mensen in dezelfde ruimte. Door er gisteravond mee te kunnen “spelen” merkte ik op dat het helemaal niet zo lastig is om die gevoelens van iedereen weer terug te geven en wat extra liefde mee terug te geven.

Daarna maakte ik dankbaar gebruik van de energie van de dankbaarheid die de powervrouwen aan het creëren waren en sloten we de avond af met mooie orakelkaarten die weer recht door zee waren.

Ik ga dit ritueel zeker weten vaker geven en ik zie nu al helemaal voor mij hoe ik over een tijdje een volle maan weekend organiseer. Zodat we de volgende ochtend ook heerlijk de tijd kunnen nemen om de dag te starten vanuit de juiste energie.

Heerlijk een heel weekend samen met allemaal powervrouwen, de volle maan en een fantastisch uitgebreid ontbijt, YES!

Samen lachen, samen huilen, samen dansen, vergeven, loslaten en onze dankbaarheid rond strooien rond een kampvuur

Ik kijk er nu al naar uit! Ik zet mijn bezemsteel vast buiten en ik begin alvast met manifesteren.

Ik wens je een hele fijne zonnige dag! 🌞
Veel liefs Dyonne 💖

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *