Welkom bij "Etherische Oliën met DyonneHolly"

Ik ben verheugd om je uit te nodigen voor een unieke reis naar welzijn en inspiratie. Word nu gratis lid van mijn exclusieve Instagram pagina “Etherische Oliën met DyonneHolly” en ontdek de magie van natuurlijke wellness.

Hoe Doe Je Mee:

 1. 📩 Vul het aanmeldingsformulier in met je naam en e-mailadres.
 2. 💌 Ontvang gratis een 7- daagse olie challenge in je inbox.
 3. 🌈 Word gratis lid van mijn besloten Instagram-pagina waar jij je kunt laten inspireren door de magie van Lavendel, Peppermint en Lemon. Deel je eigen ervaringen en ontdek nieuwe manieren om deze oliën in je leven te integreren.
profielfoto-etherische-olie

Waarom Meedoen?

 • Verrijk je Leven: Ontdek de helende kracht van etherische oliën en deel jouw ervaringen met gelijkgestemden op de besloten Instagram-pagina.
 • 🌟 7-Daagse Uitdaging: Ontvang dagelijks uitdagende e-mails die je helpen om etherische oliën op een creatieve en waardevolle manier toe te passen in je dagelijkse leven.
 • 🎁 Exclusieve Aanbieding: Als deelnemer ontvang je aan het einde van de 7-daagse uitdaging een exclusieve aanbieding om een geweldige starters kit aan te schaffen.

Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Schrijf je nu in voor de gratis inspirerende etherische oliën Instagram pagina en ontdek de schoonheid van natuurlijke wellness.

Schommel Homepage Dyonne Holly

Mijn naam is Dyonne

… en ik ben de oprichtster van DyonneHolly, waar ik moeders in liefdevolle verbinding ondersteun om weer ademruimte te vinden in de chaos van het moederschap. Ontdek ook mijn e-book, “Ademhalen in de Chaos van het Moederschap”, waarin we verschillende onderwerpen behandelen, waaronder:

 1. Etherische oliën: Leer hoe je etherische oliën kunt gebruiken om meer rust en ontspanning te ervaren in het moederschap en om jezelf en je kinderen op een natuurlijke manier te ondersteunen.

 2. Het belang van om hulp vragen: Ontdek waarom het essentieel is om hulp te vragen en leer effectieve strategieën om steun en ondersteuning te ontvangen, zodat je niet alles alleen hoeft te dragen.

 3. Jezelf op de eerste plek zetten: Leer hoe je jezelf op een liefdevolle manier op de eerste plek kunt zetten, zodat je kunt opladen, je eigen behoeften kunt vervullen en van daaruit beter voor anderen kunt zorgen.

 4. Jezelf ontdekken: Ga op een persoonlijke ontdekkingsreis om je eigen krachten, talenten en verlangens te ontdekken, zodat je een sterke zelfidentiteit kunt opbouwen los van het moederschap.

 5. Vergeven: Leer hoe je kunt loslaten en vergeven, zowel jezelf als anderen, om innerlijke vrede en bevrijding te ervaren in het moederschap.

 6. Bewust ademhalen: Ontdek de kracht van bewuste ademhalingstechnieken om stress te verminderen, kalmte te creëren en in het moment aanwezig te zijn, zelfs te midden van de chaos.

 7. Omgaan met nieuwetijdskinderen: Leer effectieve strategieën en benaderingen om te navigeren door de unieke eigenschappen en behoeften van nieuwetijdskinderen, zodat je hen beter kunt begrijpen en ondersteunen in hun groei.

  Stap vol zelfvertrouwen in het moederschap, adem terwijl de chaos om je heen raast en omarm jouw zelfreflectie. Ontdek dat alles er mag zijn.

Wat andere over etherische oliën zeggen:

Als mama zorgen de etherische oliën er bij mij vooral voor dat ik mij krachtig voel tijdens het leven van alledag. Ik heb allerlei olie producten ter beschikking om mezelf en mijn gezin te ondersteunen. Dat de oliën ons zo helpen geeft mij een heel goed gevoel!
Eline
moeder
In 2019 kwam ik door Dyonne op het spoor van etherische oliën. Voor mijzelf vind ik een natuurlijk gezond leven belangrijk, met het liefst zo min mogelijk chemische toevoegingen, maar voor mijn gezin telt dit evengoed! Ik houd van lekkere geurtjes in huis, maar door een longafwijking bij twee van mijn kinderen en mijzelf, konden we de chemische geuren niet meer verdragen.

Door dit te vervangen met een diffuser en overheerlijke aroma van etherische oliën op natuurlijke basis, mochten we algauw de bijkomende rustgevende, ontspannende voordelen ervaren.

Onze jongste (destijds 1,5j) heeft een ontwikkelingsvoorsprong en is hoog sensitief. Zijn frustraties en overprikkeling konden we terugbrengen door het gebruik van de StressAway op z'n polsjes, hals en kruin. En lavendel in z'n uilendiffuser op z'n kamer. Of de Purification in de z'n uiltje om die nare poepluiergeur te weerstaan. Echt een ideale uitkomst en superfijn dat dit op ons pad is gekomen.
Laura
moeder
Ik ben gestart met de etherische oliën vanwege onze baby. Hij was ontzettend onrustig in de nacht. We begonnen met etherische olie blend Gentle Baby en dit was echt een wondermiddel! Nieuwsgierig als ik was heb ik via Dyonne andere oliën besteld waaronder Endoflex. Dit is DE olie die je als vrouw in huis moet hebben. Ik heb altijd zwaar last van mijn menstruatie, elke maand slikte ik weer veel paracetamol. Endoflex gebruik ik in combinatie met Progessence Plus (huidserum met EO) en op deze manier voel ik mij tijdens mijn menstruatie beter dan ooit en slik ik nauwelijks nog paracetamol.

De etherische oliën StressAway en Gentle Baby zijn nog altijd mijn redding als moeder. Dankzij deze oliën heb ik mijn slaap weer terug gekregen. Inmiddels gebruiken mijn gezin en ik steeds meer oliën voor alle daagse ongemakken en voor heerlijke wellness in huis.
Joanna
moeder

Wil jij direct de link naar mijn gratis Instagram pagina 'Etherische Oliën met DyonneHolly' in je mailbox ontvangen?

Meld je dan hieronder aan en ontvang binnen enkele minuten de link naar de Instagram pagina als cadeautje in je mailbox!