We gaan weer lekker de spiritualiteit in want ik heb afgelopen maandag het one day Retreat van Aurora mogen bijwonen na het winnen van de giveaway. Daar ben ik nog steeds zo ontzettend dankbaar voor.

Dit keer mocht ik weer naar de Hoorneboeg. Ik vind dat echt een magische plek en er hangt een onwijze fijne helende energie. Ben je er nog nooit geweest raad ik je echt aan om eens naar de Hoorneboegse heide te gaan vlakbij de Loosdrechtse bossen ter hoogte van Hilversum-Utrecht.

Mijn lieve ouders konden gelukkig oppassen en mijn lieve man kon een dag ruilen op zijn werk zodat hij mij kon brengen. Ik heb namelijk geen rijbewijs maar iedereen is altijd super lief om mij op te halen of mij ergens te brengen en ook daar ben ik super dankbaar voor!

Eenmaal aangekomen op de Hoorneboeg voelde ik mij al ontspannen door de energie die daar dus hangt. In het huisje de Luwte werd ik met liefde ontvangen door Aurora en de deelnemers die er al waren. Lekker kopje thee erbij en even kletsen en wachtend op de mensen die er nog niet waren. Opeens zie ik een voor mij bekend iemand het terrein op lopen en ik zei dan ook hard op hee haar ken ik!

Er kwam dus een oud klasgenoot aangelopen. Linda en ik kennen elkaar van het MBO dierverzorging. Terug gerekend is het al meer dan 10 jaar geleden dat we elkaar gezien hebben. Heel bizar maar het voelde eigenlijk gelijk vertrouwd en alsof het zo moest zijn.

Nog wachtend op een aantal deelnemers konden we nog even gezellig kletsen en nog meer thee drinken. Toen iedereen er was mochten we plaats nemen in de zaal. In de zaal stonden al fijne kussens klaar en een mooi altaar op de grond met edelstenen, rozenblaadjes, kaarsen, orakelkaarten ect.

Aurora vertelde eerst over het equinox Retreat, wat we konden verwachten en wat er ging gebeuren deze dag. Daarna gingen we de aardings meditatie in en mochten we gaan voelen wat we tijdens deze healing sessie mochten gaan loslaten. Dit mochten we op een briefje schrijven, meenemen naar buiten waar we het ritueel gingen verbranden en loslaten met de overheerlijke etherische olie Release.

Op mijn briefje stond geschreven dat ik mijn oude onzekere ik wilde loslaten omdat ik het waard ben om mijn licht te laten schijnen op deze wereld. Het was eigenlijk ook wel het thema van de groep want ook bij de andere deelnemers ging het over je plaats innemen en de oude ik loslaten.

We mochten om de beurt ons eigen briefje aansteken en even in ons zelf keren om dat gene wat hadden opgeschreven los te laten. Ik voelde echt dat ik een laag huid van mezelf afscheurde, mijn oude ik af deed en ikvisualiseerde ook dat ik mijn oude huid het vuur in gooide. Hier kwamen best wat emoties los maar ook zo ongelooflijk veel vrijheid en ik kreeg weer lucht. Ook hoorde ik in mijn hoofd het liedje “goodbye my lover, goodbye my friend”.

Het was best een frisse ochtend dus na het fikkie stoken zijn we snel weer naar binnen gegaan. Binnen weer even lekker water drinken want water of kruidenthee zorgen ervoor dat alles in je lichaam ook schoon spoelt. Veel water drinken is bij een healing dus erg belangrijk en uiteraard naar de WC gaan ook anders blijft het alsnog in je lichaam zitten.

Door naar de activatie/healing meditatie. We mochten lekker gaan liggen met een dekentje. Ik smeerde mij nog even lekker in met een roller met de etherische olie Transformation erin.

Tijdens de healing zag ik weer veel tornado’s maar ik kon er dit keer makkelijker in eentje stappen. Toen ik erin gestapt was draaide alles om mij heen maar ik stond echt in het middelpunt waar het rustig was. Boven mij zag ik een gat en kon ik de blauwe lucht zien. Daar vloog ik dan ook heen. Eenmaal uit het gat vloog ik boven de donkere wolken en kon ik mij handen op de wolken leggen waardoor de wolken veranderde in licht.

Daarna werd ik mee genomen naar het verborgen land Lumerië en zag ik een elf. Samen met deze elf vloog ik op een libelle weg.

Daarna kwam er een golf van dieren voorbij zoals een huilende wolf, steigerend paard, een wasbeer, zag ik vader beer en een beren jong de zon tegemoet lopen en weg van mij. Dit voelde echt als een het is goed zo. Daarna zag ik nog een kameleon op zijn kop aan een tak hangen, papegaaien op een tak en in de lucht.

Ook zag ik een zonsopgang die later overging in de volle maan.

Het voelde allemaal heel emotioneel maar ook heel bevrijdend en heel veilig omdat ik zoveel liefde om mee heen voel door aanwezige energieën, wezens ect.

Als laatste mochten we gaan voelen of ons innerlijk zelf nog een boodschap had voor ons. Ik zag direct een reiger op een paal in een weiland zitten. De reiger vloog weg richting de zonsopgang met een enorm mooie kleuren van roze tot oranje. De reiger veranderde onderweg in een Fenix, spreidde zijn vleugels en toonde zijn pracht in de mooie kleuren van de zonsopgang.

De boodschap die ik te horen kreeg was “de transformatie is ingezet!”.

Ik mocht weer rustig mijn vingers, mijn tenen en mijn lijf gaan bewegen en kwam ik weer terug in het hier en nu.

Toen iedereen weer geland was in het hier en nu hebben we met zijn alle genoten van een overheerlijke lunch bij de tuinman (dit is het restaurant van de Hoorneboeg) en uiteraard nog even na gepraat en genoten van het goede gezelschap.

Na afloop heb ik nog heerlijke wandeling gemaakt met mijn man en uit het niets kwamen we ook nog koeien tegen op de heide. Al pratend met mijn man liet ik de laatste emoties los die nog waren blijven hangen, voelde ik mij bevrijd van mijn oude ik en klaar om mijn licht in de wereld te laten schijnen!

Nu ben ik nieuwsgierig: heb jij weleens mee gedaan aan een healing sessie? Laat een reactie onder dit blog achter.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *