Een nieuw jaar, een nieuw begin en een nieuwe website. Dat laatste verloopt niet geheel volgens plan en mijn oude blog kan helaas niet mee verhuizen. Op het moment heb ik geen zin om alle berichten om te zetten dus wil je oudere blog lezen klik dan hier.

Inmiddels zijn we alweer een maand op weg in 2022. Vorig jaar halverwege december maakte ik een besluit om even een social media pauze in te lassen. Dit beviel mij zo goed dat ik ook de eerste week van januari nog lekker even voor mezelf en mijn gezin koos.

Nu ben ik druk bezig met mijn nieuwe website en is inmiddels de samenwerking met Joanna van Joanna&Melt een feit. Samen gaan we gezinnen begeleiden in het bewuster maken van een gezondere leefomgeving met en voor het gehele gezin. Je kan ons vinden op Instagram onder de naam Tea & Oils, klik op de naam om naar onze IG te gaan.

De afgelopen weken zaten vol uitdagingen om de rust te vinden in de chaos en om vooral mezelf niet te vergeten. Mijn zoon Lukas werd 6 jaar en mijn moeder 65 jaar, dit betekende een hoop (leuk) geregel maar ook keuzes maken en dat is niet altijd mijn sterkste kant. Vaak omdat ik met teveel bezig ben en dan het overzicht verlies. Wat resulteert in chaos in mijn hoofd en chaos in het moederschap.

Hé ik ben gelukkig ook maar een mens en dien nog van alles te leren. De grootste uitdaging was dat wat ik andere in begeleidt; ademhalen in de chaos van het moederschap. Daar kwam ook mijn uitdaging, mijn essentie energie van 2022: gedachtes, gedachtes en nog meer gedachtes. Ik ben niet mijn gedachtes dus ik mag ze projecteren om een groot bioscoopscherm en er vanaf een afstandje naar kijken in een overheerlijke luie stoel met popcorn en chocolade erbij.

Nu denk je vast essentie energie??? Leg ik je uit…. Ik heb begin van het jaar een jaarhoroscoop legging gedaan met tarot kaarten en daarbij was mijn jaar essentie de zwaarden 5 kaart. Zwaarden kaart zijn over het algemeen waarschuwingen kaarten dus ik ben gewaarschuwd met mijn gedachtes. Super handig om te weten zodat ik mij en bewust van kan worden en in actie kan komen. Elke maand zal deze essentie energie spelen en terug komen. Rond mijn verjaardag in april wissel ik ook nog eens met mijn jaarenergie en ga ik van de 11 energie naar de 12 energie ofwel via tarot ga ik naar de energie van de gehangen. Dit is een hele pittige energie om uit te leggen . Gelukkig ziet mijn jaarhoroscoop er prima uit met een aantal waarschuwingen maar daarna ook periodes met rust en geluks maanden maar ook daar zal ik mijn gedachtes in de gaten moeten houden.

Heb je interesse in een jaarhoroscoop legging via mij laat het mij dan weten via een email. De kosten zijn €55,-, via zoom doen we de legging samen en jij krijgt je jaarlegging uitgewerkt in een pdf toegestuurd.

Ondanks de struggels met de nieuwe website, heb ik niet stil gezeten, op social media ging het heel lekker en heb ik veel kunnen delen waar vele moeders en enkele vaders zich in herenende en ook in mijn moederschap community lukt het mij steeds beter om dingen consequent te delen. Nog geen lid van mijn moederschaps community klik dan hier om je aan te melden en mee te kletsen.

Ik ben ook bezig met het uitwerken van de online huiskamer, hoe meer chaos hoe beter! Dit is een traject van één week onder mijn begeleiding gaan we met een groepje moeders aan de slag in de chaos van het moederschap. Je hebt geen oppas nodig en het is online in je eigen huiskamer.

Daarnaast is mijn e-book nog steeds gratis te downloaden en kan je mijn cursus ademhalen in de chaos met etherische oliën en de grotere cursus ademhalen in de chaos van het moederschap nog steeds aanschaffen. Over een paar dagen hopelijk weer aan te schaffen via mijn website, kan je niet wachten wat ik begrijp kan je mij altijd een email sturen en dan komen we er vast samen uit.

Ik ben heel benieuwd wat 2022 te brengen heeft en zeker in zijn jaarenergie 6 (2+0+2+2). De 6 staat voor liefdevolle verbindingen met jezelf en andere. Liefde en selfcare staat voor de hele wereld dus centraal. Ik hoop dan ook echt dat er meer liefde en licht over de wereld mag schijnen dit jaar. Meer liefde naar ons zelf, meer liefde naar de ander, elkaar respecteren, dat we onze eigen angsten durven aan kijken en er mee aan de slag gaan. Dat we ons zelf verantwoordelijk houden voor hoe we met ons lichaam en de wereld om gaan. Dat we in zien dat ons lichaam en de wereld veel meer liefde verdient dan we nu aan ze geven!

Heb jezelf en andere lief en ik wens je een fantastische 2022 toe! Geniet, heb lief, lach, huil, val en sta weer op! Zet jezelf op de eerste plek, je bent het waard en het is niet egoïstisch maar zeer zeker een noodzaak dat je dit gaat doen. Vooral voor jezelf maar ook voor je kinderen zodat zij niet opgroeien met jou troebel en angsten.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *