Jij wilt gewoon lekker aan de slag met praktische tips om adem te kunnen blijven halen in het moederschap. Maar waar vind je deze?

Ben jij een moeder die worstelt met vermoeidheid, het gevoel van zichzelf verliezen en ben jij die moeder die altijd druk is met van alles en nog wat? Voel jij je daardoor overweldigd, geleefd en schuldig?

Dan is dit gratis e-book precies wat je nodig hebt!

In “Ademhalen in de Chaos van het Moederschap” geef ik je waardevolle inzichten, praktische tips en strategieën om weer rust, balans en plezier in jouw moederschap te vinden. Dit e-book is speciaal ontworpen om jou te begeleiden bij het herwinnen van jouw eigen ademruimte te midden van de chaos.

ebook ademhalen chaos

Jij wilt weer adem kunnen halen in de chaos van het moederschap. Liever nog vandaag dan morgen.

Na het lezen van dit e-book weet je precies hoe
je met etherische oliën, het vragen om hulp, jezelf op de eerste plek zetten,
zelfontdekking, vergeving, bewuste ademhaling en het omgaan met nieuwetijdskinderen
jouw moederschap naar een hoger niveau kunt tillen. 

De waardevolle tips in het e-book geven je concrete
handvatten en voorbeelden, zodat je direct de kennis kunt toepassen in de
praktijk. Je zult vol zelfvertrouwen het moederschap kunnen omarmen en een flink
aantal waardevolle inzichten opdoen.

Laat dit e-book jouw gids zijn naar een
moederschap waarin je voluit kunt ademen, genieten en stralen maar dat je ook
leert dat alles er mag zijn. 

Alles met maar één doel om jouw
moederschapservaring te transformeren naar een liefdevolle verbinding met jezelf en jouw
kinderen.

Schommel Homepage Dyonne Holly

Mijn naam is Dyonne

… en ik ben de oprichtster van DyonneHolly, waar ik moeders in liefdevolle verbinding ondersteun om weer ademruimte te vinden in de chaos van het moederschap. Ontdek mijn e-book, “Ademhalen in de Chaos van het Moederschap”, waarin we verschillende onderwerpen behandelen, waaronder:

  1. Etherische oliën: Leer hoe je etherische oliën kunt gebruiken om meer rust en ontspanning te ervaren in het moederschap en om jezelf en je kinderen op een natuurlijke manier te ondersteunen.

  2. Het belang van om hulp vragen: Ontdek waarom het essentieel is om hulp te vragen en leer effectieve strategieën om steun en ondersteuning te ontvangen, zodat je niet alles alleen hoeft te dragen.

  3. Jezelf op de eerste plek zetten: Leer hoe je jezelf op een liefdevolle manier op de eerste plek kunt zetten, zodat je kunt opladen, je eigen behoeften kunt vervullen en van daaruit beter voor anderen kunt zorgen.

  4. Jezelf ontdekken: Ga op een persoonlijke ontdekkingsreis om je eigen krachten, talenten en verlangens te ontdekken, zodat je een sterke zelfidentiteit kunt opbouwen los van het moederschap.

  5. Vergeven: Leer hoe je kunt loslaten en vergeven, zowel jezelf als anderen, om innerlijke vrede en bevrijding te ervaren in het moederschap.

  6. Bewust ademhalen: Ontdek de kracht van bewuste ademhalingstechnieken om stress te verminderen, kalmte te creëren en in het moment aanwezig te zijn, zelfs te midden van de chaos.

  7. Omgaan met nieuwetijdskinderen: Leer effectieve strategieën en benaderingen om te navigeren door de unieke eigenschappen en behoeften van nieuwetijdskinderen, zodat je hen beter kunt begrijpen en ondersteunen in hun groei.

    Stap vol zelfvertrouwen in het moederschap, adem terwijl de chaos om je heen raast en omarm jouw zelfreflectie. Ontdek dat alles er mag zijn.

Wat andere moeder zeggen:

Ik heb je e-book gelezen en ik heb genoten. Ik vind je schrijfstijl heel aangenaam om te lezen. Moeder zijn is een van de mooiste zaken in de wereld maar ook één van de moeilijkste. Als ouder is het niet altijd gemakkelijk om door de bomen het bos te zien door alle adviezen en opvoedtips. Adviezen die vaak goed bedoeld zijn en om te helpen maar die vooral twijfel en onzekerheid creëren. Als ouder weet je in je hart wat goed is voor je kind zolang je in verbinding kan staan met jezelf, je hart en jouw kind. Daar komt Dyonne in het verhaal. Dyonne begeleid jou om die verbinding te vinden en te behouden. door gebruik te maken van verschillende hulpmiddelen waaronder etherische oliën, je geboorte & relatie energie te berekenen.
Chantal
moeder
Herkenbaarheid en er staan goede tips in je e-book. Vooral het feit elkaar steunen i.p.v. bekritiseren zou al enorm schelen. Fijn om te lezen dat het niet egoïstisch is om goed voor jezelf te zorgen, vaak schiet dit erbij in als je eenmaal kinderen hebt. Ik denk dat veel moeders dit e-book moeten gaan lezen!
Elvira
moeder
Zo veel (h)erkenning in het boek van Dyonne met daarin heldere tips die je weer even met beide benen op de grond zetten, zodat je weer écht kunt ademhalen tijdens de moeilijke momenten en een liefdevolle verbinding met je kind aan kunt gaan. Bedankt Dyonne voor het delen van je verhaal en tips, want hierdoor zijn er weer enkele waardevolle inzichten vrijgekomen!
Kim
moeder

Wil jij direct het gratis e-book 'ademhalen in de chaos van het moederschap' in je mailbox ontvangen?

Downlaad dan hier mijn gratis e-book met 6 waardevolle tips, inzichten en inspiratie. Het e-book ontvang je binnen enkele minuten als cadeautje in je mailbox!