Dyonne “waarom doe jij wat je nu doet?”

Deze mooie vraag popte vandaag op in mijn hoofd en het antwoord op deze vraag is niet heel moeilijk.

Sinds ik moeder ben geworden ervaar ik het leven anders, er zijn meer zorgen, meer struggels, meer verwachtingen, minder energie en ik leer.

Maar ik heb ook ervaren dat ik hierin niet de enige ben en dat is de reden dat ik doe wat ik doe. Ik wil mijn ervaring delen, mijn kennis delen zodat andere moeders hopelijk minder struggels hebben, minder verwachtingen en meer energie omdat ze zich er bewust van zijn wat zij hier op aarde komen doen en waarom haar kinderen bij haar geboren zijn.

Al is het maar één moeder die gaat ervaren dat ze heel en compleet is en dat alles al in haar aanwezig is. Dat ze voelt dat ze zichzelf niet kwijt geraakt is maar dat ze aan het groeien is en aan het loslaten is wat haar niet meer dient.

Ja, als moeder, als mens verander je en dat komt omdat je tot je eigen kern komt. Je bent niet zoek, je hoeft jezelf niet te vinden want JIJ bent JIJ. Met elke stap die je zet groei JIJ en bij elke groei verander je maar je bent niet zoek! Je bent heel en compleet geboren.

Maar dat neemt niet weg dat deze aardse sh*t soms of eigenlijk best vaak je het gevoel geeft dat je jezelf in deze reis kwijt geraakt bent. Gelukkig zijn er oneindig veel tools om je te helpen te ontdekken en te voelen wie jij in de kern van je bestaand bent.

De tool die ik inzet is daar één van. Ik werk met jouw geboortedatum en vanuit die datum kijk ik in welke energie jij geboren bent. Deze energie zegt iets over met welke missie jij hier op aarde gekomen bent maar ook over welke drempels jij in dit leven dit te overstijgen zodat jij je missie kan leven.

Als voorbeeld zal ik mij eigen geboortedatum bespreken. Ik ben geboren in de energie van de 6 voor wie bekend is met tarot kaarten dat is de grote arcana kaart, de Geliefde.

Ik ben hier op aarde gekomen om zuivere liefdevolle verbinding te kunnen maken met de mensen om mij heen maar ook met mezelf.

In deze zuivere verbinding ben ik in staat een diepe maar echte diepe verbinding aan te gaan. Zo diep dat als ik een groot vertrouwen voel ik geneigd ben om de ander beslissen te laten nemen voor mij. (drempel)

Het is de bedoeling dat ik verantwoordelijkheid neem voor mijn eigen leven en voor mezelf durf op te komen. Voelen en luisteren naar mijn eigen gevoelens en behoeftes en laat vooral niet andere mensen hierover beslissen.

Mijn missie is dan ook EIGENwaarde te ontwikkelen en te vertrouwen op mijn eigen intuïtie.

Dit is natuurlijk in het kort uitgelegd want zoals je misschien wel weet omvat het leven veel meer. Ik ben ook moeder en ook in de verbinding met mijn kinderen liggen waardevolle schatten verborgen. Ze zijn namelijk niet zomaar bij mij terecht gekomen althans daar geloof ik in. Ik geloof er ook in dat wij als moeders en\of vaders ongelofelijk veel kunnen en mogen leren van onze kinderen.

Zij zijn hier gekomen om ons te laten zien dat we het niet alleen hoeven te doen, dat we kunnen samenwerken en verbinding kunnen maken. We mogen onze kinderen gaan zien als gelijke binnen het kader van grenzen want ook dat hebben kinderen nodig.

Maar de tijd dat we als ouders boven onze kinderen dienen te staan is wat mij betreft voorbij, dat kunnen deze nieuwetijdskinderen trouwens ook helemaal niet aan. Ze willen ons gelijke zijn, ze willen dat wij ze als gelijke zien want daarin ligt verbinding.

En ja, dat is nog een hele missie opzich want we zijn niet anders gewend met al die beperkte overtuigingen van vroeger. Wees daarin ook lief naar jezelf en ook je ouders en voorouders want als we beter hadden geweten hadden we beter gedaan!

Ook daar kan ik bij helpen, ik kan aan de hand van jouw geboortedatum en die van je kinderen en kijken waarom jullie bij elkaar gekomen zijn. Wat jullie energie doet wanneer jullie verbinding maken met elkaar maar ook wat jij mag leren van jouw kinderen.  

Ook kan ik terug gaan naar de energie van je ouders en voorouders om te kijken welke overtuigingen, drempels of zoals ik het zelf noem troebel mee genomen hebt vanuit je familie lijn. Wat heb jij voor waar aangenomen terwijl dat niet jouw waarheid is, niet jouw patroon, niet jouw troebel.

Door achter dit alles te komen krijg je lucht en zal je diep van binnen gaan voelen dat je heel en compleet bent. Precies bent zoals je nu op dit moment moet zijn.

Er mag echt anders naar de wereld gekeken gaan worden, naar jezelf en naar je kinderen. Je hoeft niet te verkrampen in het bang zijn of in de angst. Het mag er zijn maar het mag je niet tegen houden of je kinderen tegen houden. Onze nieuwetijdskinderen kunnen dit, ze zijn geboren met missies die voorbij de onze gaan. En ja, dat is angstig maar zij kunnen dit! Het enige wat ze tegenhoudt is dat de maatschappij er nog niet klaar voor is dus laten we als moeders er voor onze kinderen zijn, ze vertrouwen en ons bewust worden van wat zij hier komen doen.

Zijn we dat ook niet een beetje verplicht aan onze kinderen?
Onze eigen troebel durven aan te kijken en er dwars doorheen gaan zodat zij dat straks niet te hoeven doen?

Ik ben heel benieuw wat jouw ego hier nou over te zeggen heeft wanneer het ego zijn zegje gedaan heeft laat dan ook even je intuïtie, je hart of je buik aan het woord en laat ook even weten wat die te zeggen heeft, vind ik mooi en is een leuk proces om te ontdekken!

Wil je meer weten over wat ik doe of denkt je intuïtie meid ik wil meer weten wat jij te vertellen hebt? Check dan even onderstaande link en wacht niet te lang met boeken want dat ego kan best luid zijn 😉

–> https://www.dyonneholly.nl/in-verbinding-komen/ <–

in liefde & het licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *