Ik ben benieuwd wat je van deel 1 vond en of je het aandurft om deel 2 te lezen.

Nog een keer in het kort met een transformatie sessie ga je terug naar vorige levens om blokkades op te heffen waar je nu in hier en nu tegenaan loopt. Ik weet van te voren niet wat ik te zien krijg en voor welk vorige leven ik klaar ben om mee aan de slag te gaan.

Na het helen van de blokkade op mijn vagina verdween eigenlijk ook de druk op mijn baarmoeder. Pas aan het einde van de sessie besefte ik mij dat de steen weg was.

Door met mijn linker oog. Hier zat ik als jongetje aan de rand van het zwembad. Ik durfde niet meer te zwemmen omdat ik daarvoor iemand had zien verdrinken. Dit leven ging heel erg over verbinding met mijn ouders en de erkenning dat ik het spannend vond om het water in te gaan. Uiteindelijk ben ik met mijn ouders het water in gegaan en hebben we veel plezier gemaakt.

In mijn linkerhand zaten gelukkig mooier verhalen. Direct toen we overgingen naar met handen werden deze heel warm en voelde ik veel energie tussen mijn handen.

In de vorige sessie was ik een papa beer en nu in deze sessie was ik het welpje. Ik mocht door de ogen van dit welpje naar zijn papa kijken en voelen hoe dankbaar het welpje was voor alles wat zijn vader deed en hem leerde. Trots en vol liefde keek het welpje naar zijn vader. Dit kwam zo binnen omdat ik besefte dat mijn kinderen dit dus ook doen. Ze zijn blij met mij als hun mama en met mijn liefde voor hun. Ze kijken vol bewondering naar mij en vertrouwen op mij. Ik brak toen ik dit door kwam wat een inzicht! Ik mag zoveel milder voor mezelf gaan worden.

Door mijn linkerhand kwam nog een mooi verhaal naar voren. Ik zag een dansende vrouw op het ijs schaatsen maar tegelijkertijd zag ik ook de wiebelende Bambi op het ijs. Het bleek dus dat ze heel goed kon schaatsen alleen in haar hoofd dacht ze dat ze een wiebelende Bambi was en kon dus niet zien hoe mooi ze eigenlijk aan het schaatsen was. Ik mocht haar een spiegel voor houden nou ja, ik plaatste eigenlijk een hele spiegelwand om haar heen zodat ze niet om de spiegels heen kon en de Bambi verdween.

Opeens zei Aurora dat ik mezelf voor de spiegel moest zetten en vertellen wat ik zag. Je raad het vast al… tranen, tranen en nog meer tranen!

Door de tranen heen zag ik een hele krachtige liefdevolle vrouw, een vrouw met een haar hart op de goede plek, ze keek heel trots en vol vertrouwen naar mij. Mijn hart gloeide ervan en ik voelde de liefde heen en weer stromen. Aurora vroeg aan mij of ik deze vrouw in de spiegel mee kon nemen naar het hier en nu. Vol vertrouwen en met al het geloof in mij zo ik volmondig “ja, dat kan ik zeker”. Ik voelde mij lichter worden en de vrouw die ik zag stapte in mijn lichaam.

Door naar de rechterhand en dit zal voor de meeste wellicht het gekste verhaal worden maar ik nodig je uit om er voor open te staan en kijken hoe jij je na het lezen voelt. Alles is natuurlijk goed er is geen goed of fout. Ik geloof hierin en ik vertrouw erop dat dit verhaal met liefde gelezen word ook als jij je niet kan verbinden met het verhaal.

Eerst zag ik vooral veel grijs toen ik ging uitzoomen bleken het rotsen te zijn en stond ik in een vallei. Prachtig mooi landschap. Ik had een pijl en boog in mijn handen en ik kreeg puntige oren te zien en legde direct de link dat ik een elf was. Deze elf vroeg om hulp, ze was opzoek naar het verborgen land en vanuit mijn staat of zijn kon ik boven alles gaan vliegen en mezelf als elf meenemen. Ik had de elf nodig want alleen zij kon het verborgen land zien. Ik nam haar mee en we vlogen boven het prachtige landschap en in de verte zagen we een licht puntje en daar vlogen we heen. Ik kon alleen maar wit licht zien. De elf stuurde mij door het licht en daar zag ik alleen maar groen, zo mooi groen en lande we in een groep andere elven en wezens. Het voelde daar ontzettend magische aan en ik voelde mij thuis. Ik zag de elven liefdevol samen zijn, elkaar omarmen en ze waren een met de wezens. Iedereen werkte in liefde samen met elkaar. Er was geen macht, geen dualisme, geen strijd, geen donker, geen kwaad. Iedereen hielp elkaar en ze maakte gebruik van elkaars kwaliteiten, alles werd versterkt er was liefde en licht.

Voor mij een duidelijke boodschap om mee terug te nemen naar het hier en nu. Ik zie de wereld van nu ook graag zo. Elkaar versterken, geen concurrentie maar het beste uit elkaar halen vanuit liefde. Er is namelijk genoeg voor iedereen hier op aarde en dat is echt zo! Je dient er alleen wel voor open te staan, uit de slachtoffer rol te stappen en het schaarste gevoel om te zetten naar overvloed.

Helaas kwam er ook aan dit verhaal een einde en vroegen we aan mijn hoogste zelf of er voor nu nog een vorige leven was wat ik mocht zien en mijn lessen uit mocht halen of dat ik nog wat anders nodig had.

Na die vraag gebeurde er iets magische (yes, again). Ik werd namelijk mee genomen naar mijn hogere tijdlijn. Iets waar ik elke dag mee bezig ben en voor mij zie zodat het waarheid word. Denk aan de wet van aantrekking, je kan daadwerkelijk je eigen toekomst creëren als je durft om er in te stappen.

Het begon bij het weiland waarin ik ezels en geiten zag staan. Daarna zag ik een mega moestuin en daar waren mensen aan het werk. Dat vond ik wel even gek want meestal was ik gewoon alleen. Ook zag een boomgaard met achterin bijenkassen. Rustig liep ik door en toen zag ik opeens een klooster. Dit was eigenlijk niet nieuwe ik zag wel vaker in een meditatie een groter kerk achter gebouw. Maar nu werd toch wel duidelijk dat het meer een community was dan dat ik alleen met mijn gezin op een stuk grond woonde. Wel kwam duidelijk naar voren dat het een kleine community zou worden met alleen mensen waar ik mij echt goed bij voel. Het word zeker samen maar ook alleen, eigen plek om tot rust te komen. De rest van het klooster was een soort hotel, bed & breakfast idee. Vooral om moeders tot rust te laten komen maar ook een Retreat locatie.

Ik mocht er ook vanuit gaan dat dit sneller tot staand gaat komen dan iedereen denkt. Mijn hogere zelf zei dan ook als afsluiten “TOT SNEL”.

Ik vertrouw hierop en kijk er met super veel nieuwsgierigheid naar uit. Maar ook weet ik dat ik zelf in actie dien te komen om dit waar te maken en ook daar vertrouw ik op!

Als afsluiten gaf Aurora nog een hart healing. Heel mijn hart gebied voelde ik een soort vlinders in je buik gevoel maar dan in rondom mijn hart. Heel fijn en liefdevol en ik zag allemaal gouden glinsteringen. Ik voelde vooral heel veel liefde, voor mezelf, voor andere en alles om mij heen. Na afloop vertelde Aurora wat zij gezien had met de healing en toen vertelde ze dus dat er feeën gouden glitter aan het verspreiden was. Echt super gaaf dat ik dit dus gezien heb.

Zooo heftig ritje hé? Ik ben heel benieuwd wat er nu in jouw hoofd omgaat, wat je denkt en wat je voelt. Als je er goed bij voelt wil je het mij dan laten weten in een reactie? Uiteraard in liefde, altijd in liefde.

Bedankt voor het lezen!

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *