Lieve Holly,

Wat ben ik blij dat de stap heb gezet om naar jou te schrijven. Het voelt zo fijn en vertrouwt en ik krijg weer zin om te schrijven. Natuurlijk is het de bedoeling dat ik met dit dagboek mensen inspireer, op een liefdevolle manier raak en ook laten zien dat kwetsbaarheid niet erg is. Het is leven hier op aarde is nou eenmaal niet altijd voor iedereen rozengeur en maneschijn en dat is oké, dat is het leven.

We hebben deze week even adem ruimte en wat meer ruimte om tot rust te komen. Lukas is namelijk een weekje bij opa & oma logeren. Fijn maar tegelijkertijd ook moeilijk. Ik wil niet dat hij denkt dat we hem daarheen sturen omdat wij het even moeilijk hebben.

Met het weggaan had iedereen het zichtbaar even moeilijk en waren we verdrietig. Gelukkig zie ik ook bij iedereen dat het helpt, dat de afstand ons goed doet ook al missen we elkaar. Daan en ik kunnen weer even doorslapen en daardoor overdag dingen doen die anders bleven liggen door de vermoeidheid.

Als Lieke bij de peuterspeelzaal is kunnen Daan en ik ook onze verbinding liefdevol versterken. Even tijd voor elkaar, lekker wandelen, kletsen, knuffelen en diepe gesprekken voeren. Zo fijn om die zuivere liefdevolle verbinding met hem te creëren. Onze gedachtes met elkaar te kunnen delen, onze pijn, onze kwetsbaarheid, onze liefde en de scherpe randjes van het ouderschap afpellen.

Ik ben trots op hem dat hij de stappen zet om zichzelf te helen, om weer van zichzelf te gaan houden zodat hij een nog betere vader, geliefde en zoon kan zijn maar vooral om zichzelf weer terug te vinden en het leven voor hem te laten werken. Ik hoop met heel mijn hart dat hij het lijden om kan gaan zetten in leiden.

Tegelijkertijd ben ik ook trots op mezelf omdat ik het zie want alles wat ik tegen hem gezegd hebt krijgt hij nu van een ander te horen. Dat de informatie van mij aan hem niet geheel gehoord werd, dat is oké soms hebben mensen het nodig om het van andere te horen dan van hun dierbare naast hen. Ik blij dat hij het nu hoort en actie onderneemt en ik ben trots dat ik het goed gezien heb. Dat ik geduldig (niet altijd) gewacht heb tot het zijn tijd is. Dankbaar dat nu zijn tijd gekomen is om te zien wat ik te zien kreeg 3 jaar geleden toen ik aan mijn zelfontwikkelingsreis begon.

Is dit een gemakkelijke weg geweest hell no. Er zijn heftige discussie en ruzies geweest. Is dat liefdevol, nee absoluut niet maar soms is het zo verdomd lastig om iets te zien wat de ander niet ziet terwijl je het die andere diep vanuit je hart zo gunt. Inmiddels zijn de discussie en ruzies gelukkig minder omdat we elkaar nog beter leren kennen doordat we beter zijn gaan communiceren en onze behoeftes leren uit te spreken.

Er is altijd liefde te vinden want nadat iedereen afgekoeld is na een ruzie kan je namelijk praten, luisteren, elkaar gunnen om zijn verhaal te vertellen, je inleven hoe de andere zich voelt of ziet. Mijn waarheid is niet zijn waarheid en onze waarheid is niet per definitie DE waarheid.
En een groot voordeel van ruzies is dat er altijd nog iets bestaat als goed maak s*ks 😊 Het kan echt geen kwaad om na afloop sorry te zeggen en de verbinding weer liefdevol te herstellen.

Maar oké even nog iets anders lieve Holly, want wat was het fijn om van de week even contact met je te hebben via de jaaropleiding dieren communicatie en healing. Wat gaf je mij weer fijne wijze raad mee en wat heb ik zelf weer veel ontdekt over het mezelf en het leven. Ik mag het veel meer doen op mijn eigen manier. Loslaten wat de experts op social media gebied zeggen en er mij eigen ding van maken. Zo niet, dan blokkeer ik en dat is de laatste maanden wel gebleken.

Nog meer naar mijn buikgevoel en intuïtie luisteren en dan komt het universum mij vanzelf te gemoed. Vertrouwen hebben en het gevoel van mijn toekomst beeld van het leven op een woonboerderij met moestuin, weiland ect. vasthouden.

Hoe mooi is het dat ik de dag erna een mooie kaart mocht ontvangen uit het dek “Boodschappen van de Engelen”. Namelijk de kaart de engel Serena met de volgende boodschap: “Ik ben de engel van overvloed. Je zult geld ontvangen en het universum is er verantwoordelijk voor hoe dat zal gebeuren. Het vertrouwen!”

Niks is toeval dus deze boodschap ook niet, met alles krijg ik weer een beetje hoop en mijn unieke licht terug. Ik begin te begrijpen wat een aantal wijze liefdevolle leraren tegen mij gezegd hebben.
Langzaam ofwel stapje voor stapje voel ik dat mijn pad verlicht word en begin ik de rode draad te volgen. Het thema vertrouwen en liefdevolle verbindingen komen steeds terug en daar vertrouw ik dan maar op.

Elke dag heb ik een nieuwe keuze en elke dag mag ik leren.

Genoeg wijsheid voor nu, ik ga snel even spieken in de koelkast want er staat en een veel te zoete Cheesecake met M&M’s op te stijven. Vandaag heb ik met Lieke deze taart gemaakt voor morgen als Lukas weer thuis komt.

Maandag mag gaat hij na 4 weken weer halve dagen naar school. Donderdag carnaval vieren en dan vakantie om weer even bij te komen. De week daarna mogen we weer naar het ziekenhuis. Hij heeft dankzij oma heel even gelopen op zijn gips.

Dus morgen is het feest en strooien we met liefde.

Oké en dan nu echt het laatste want doordat ik weer kracht en inspiratie voel heb ik een nieuw product online gegooid namelijk het unieke VERJAARdags cadeau! Dit unieke verjaarsdag cadeau is een e-book waarin uitgelegd staat in welke energie jij geboren bent en zo kan je ontdekken wat jouw missie en drempels zijn in dit leven. Wist jij dat je rond je verjaardag wisselt van (jaar) energie? 

Klik hier voor meer informatie!

“Eerst voor jezelf zorgen is niet
egoïstisch maar een noodzaak!”

In liefde & het licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *