Woaaah wat een jaar was dit! We begonnen en eindigen in een lockdown hoe bizar. Gelukkig bracht dit jaar ook heel veel goeds voor mij en mijn gezin.

Zo konden we flink aan de slag met onze nieuwe moestuin, kwam er ruimte om aan mezelf te werken omdat Daan “thuis” moest werken. We adopteerde zelfs een stukje van de ezel Melchior en gingen hem en de andere ezels vaak bezoeken bij Stichting de Ezelshoeve in Baarle-Nassau.

Vriendschappen werden hechter, we gingen weekendjes weg of er waren logeerpartijtjes zodat ik even kon opladen.
Er kwamen er meer gelijkgestemden op mijn pad en ik nam een coach in handen waar ik leerde dingen vast te pakken en los te laten. Mezelf leren waarderen en wetend dat ik het waard ben, dat ik er mag zijn en met een reden hier gekomen ben. Spiritueel ben ik een stuk bewuster geworden en werd de maan, vooral de volle maan een waardevol onderdeel van mijn leven.

Ik leerde dat ik graag liefdevolle verbindingen maak met andere maar ook met mezelf. Ik leerde dat adem blijven halen een heel belangrijke tool is om te gebruiken in het moederschap.

Door de ademhaling creëerde ik mijn eigen cursussen, website en schreef ik een e-book en als kers op de taart kwam daar eind augustus de inschrijving bij de kamer van koophandel. Ongelooflijk trots op mezelf 💖

De etherische oliën werden nog belangrijker voor mij en het ondersteunen van mij als moeder en andere moeders.

Naast dat ik veel gedaan heb en mocht doen voor mijn nieuwe business. Heb ik ook heel erg kunnen genieten van mijn gezin en naasten. Daar ben ik ontzettend dankbaar voor! Maar ik ben ook trots op hun, stuk voor stuk. Het is een rare tijd en iedereen heeft zijn uitdagingen, we blijven luisteren naar elkaar, we groeien op ons eigen tempo en helpen elkaar waar nodig.

De kinderen hebben ons weer een flinke spiegel voor gehouden dit jaar en dat is f*cked up maar ook zo ontzettend waardevol! Ik ben zo trots op hun, hoe zij zich ontwikkelen en op hun eigen manier omgaan met deze tijd.

Nou zal ik vast iets vergeten maar de gene die ik niet wil vergeten is natuurlijk Holly! Ook zij was weer vol aanwezig dit jaar en zorgde ervoor dat we sinds kort een nieuwe viervoeter, onze lieve zachte Lina 🥰 hebben rond scharrelen.

Voor nu ga ik social media loslaten en de laatste weken van het jaar mij terug trekken. Nog meer terug blikken op vorig jaar en voelen wat ik mee wil nemen naar volgend jaar. Daarnaast ook plannen maken voor volgend jaar en wil ik nog meer gaan staan voor wie ik ben en het begeleiden van moeders in de chaos van het moederschap.

Ik dank ieder van jullie voor de steun, fijne gesprekken en dat jullie mij volgen! Ik wens jullie ook hele fijne liefdevolle feestdagen en een gelukkig nieuwjaar! Dat al jullie wensen uit mogen komen, blijf in het liefde en het licht staan 💖

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *