Oké, there we go…

Neem is in gedachten dat jij aan de onderkant van de zes staat. Jij ziet de zes nu als een zes toch? Neem nu eens in gedachten dat jij aan de bovenkant van de zes staat. Zie jij dan nog steeds een 6 of zie je een 9?

Wat ik hiermee wil zeggen is dat welke waarheid er ook is er is geen goed of fout.

Met de pijn van de wereld op het moment lijkt het of jouw waarheid er wellicht niet mag zijn. Niks is minder waar, ook jouw waarheid mag er zijn net zo goed als mijn waarheid.

Waar we op dit moment nog mee te maken hebben is de energie van het tijdperk één. Dit wil zeggen het tijdperk vanuit één bolletje. Maar met maar één bolletje kan er geen verbinding ontstaan met een andere bolletje want er is geen andere bolletje om mee te verbinden.

Waar geen verbinding is krijgt negativiteit, het ego of hoe je het ook wil noemen de macht. Er komt een machtstrijd, weinig verbinding, mijn waarheid is De waarheid, je moet je alleen zien te redden, ik ben de baas, geen hulp aanvaarden, anders is raar en ga zo maar door!

Een tijdperk duurt zo’n 100 jaar.

Gelukkig is er ook goede nieuws want rond het jaar 2000 zijn we het tijdperk van de twee in gegaan. Het tijdperk van de nieuwetijdskinderen. Ofwel twee bolletjes en met twee bolletjes kan je wel verbinding maken.

Helaas hebben we nog wel te dealen met de energie van tijdperk één. Wat wil zeggen als dat ene bolletje nog troebel op de lijn heeft trek het ene bolletje het andere bolletje naar zich toe en word het weer één bolletje.

Ofwel zonder liefdevolle verbinding kunnen verschillen waarheden niet naast elkaar bestaan.

Dit is dus wat ik op het moment heel erg naar voren zie komen. We willen zo graag dat iedereen de zelfde waarheid heeft en dat we allemaal dezelfde kant op kijken. Maar dat gaat niet gebeuren lieve mensen.

Neem het beeld maar weer even voor je van de 6 en 9. Ieder heeft zijn eigen perspectief. Er is geen goed of fout. Er is geen één waarheid!

We blijven maar de ander de schuld geven van de negativiteit die op ons pad komt zonder dat we naar ons zelf durven te kijken. Logisch want het is natuurlijk veeeeeel makkelijker om de schuld bij de ander te leggen dan jezelf recht in de spiegel aan te kijken en dan opeens te zien dat het wellicht allemaal aan ons jezelf ligt.

Jij bent de hoofdrolspeler van jouw leven. Jij creëert jouw leven.

If you don’t like it, change it! Het universum zegt alleen maar oké wat UW wenst is mijn bevel!

Dus ja, ook negativiteit creëer je zelf. Hoogstwaarschijnlijk tot net onbewust en denk je nu fuck you maar hee daar ga je al.

Een kleine Netflix tip tussendoor, kijk eens zonder oordeel en verwachtingen naar de documentaire The Secret. Daar leer je over de wet van aantrekking, jij kan jouw eigen verhaal herschrijven. If you don’t like it, change it!

De troebel die we van tijdperk één hebben mee gekregen mogen we gaan doorbreken zodat we vanuit liefdevolle verbinding kunnen gaan leven. Twee bolletjes die elkaar respecteren en elkaar niet willen meenemen in hun eigen waarheid. Waar alle waarheden die er zijn naast elkaar kunnen bestaan in liefde.

Jij mag de keuze gaan maken waarin je mee wil gaan. Blijf je mee gaan in de energie van tijdperk één of kies je voor de energie van tijdperk twee?

Ik heb mijn keuze al gemaakt, ik ga voor de energie van tijdperk twee en ik ga er voor zorgen dat mijn kinderen niet mijn troebel mee krijgen. Zodat ze in liefdevolle verbinding met zichzelf aan de slag kunnen met hun eigen troebel die gaande weg op hun pad zal komen.

Waar kies jij voor?

In liefde x Dyonne

Ps. Er is niemand naar de aarde gestuurd met de missie om jou lief te hebben. Je dient jezelf liefde te geven, lief te hebben en van jezelf te houden. Zie iedereen die jou liefde geeft als een f*cking groot cadeau!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *