Afgelopen dagen ben ik weer voor veel dingen angstig. Zie ik de wel bekende beren op mijn pad. Ik weet precies waar ze vandaan komen want de laatste dagen heb ik mij gevoed met lage energie en BAM daar zijn de angsten weer en het ego voed ze nog even lekker extra.

Het ego wat er samen met mijn angst voor zorgt dat ik in mijn comfortzone blijf. Veilig om maar niet door de weerstand en overtuigingen heen te hoeven.

Maar het brengt mij helemaal nergens, helemaal nergens!

Overtuigingen loslaten is spannend maar wetend dat die overtuiging door mezelf is gecreëerd maakt het alweer minder spannend. Ik ben niet mijn gedachte en niet ik ben niet mijn gevoel.

Als ik mijn ego en angst in liefdevolle dankbaarheid een toontje lager kan laten zingen dan ligt er een wereld in licht en liefde voor mij open.

Maar wat is angst eigenlijk? Waar komt het vandaan? Heeft het een kleur? Wat wil het van ons?

Overal om ons heen word angst gecreëerd. Angst om ons zelf te zijn, angst voor koorts, angst voor hoofdpijn, angst voor gezond eten, angst voor ziektes, angst voor de dood, angst om weer te vertrouwen op moeder natuur, ANGST, ANGST, ANGST en het ego gaat hier lekker op, die gaat hier heerlijk op!

Waardoor we onszelf klein houden, niet groeien, we in de sleur van ons leven terecht komen en we troebel op onze lijn krijgen.

Vooral angst om onze overtuigingen los te laten met als gevolg dat we de wetenschap boven onze natuurlijke zijn hebben geplaatst.

Terwijl lieve mensen voorbij het ego voorbij die angst zijn we liefde en licht. Kunnen we alles zijn wat we willen zijn.

Het enige wat je hoeft te doen is door die overtuigingen heen te stappen, te zien dat je ze zelf gecreëerd hebt en wetend dat jij de keuze hebt om ze weer los te laten.

Neem de overtuiging dat koorts iets slechts is. Nee, lief mens koorts is een teken van het lichaam dat het is iets aan het bestrijden is voor jou en dat wil je niet onderdrukken met een snoepje want dan vertel je letterlijk tegen je lichaam dat jij het wel beter weet.

En dat is alles behalve waar. Ons lichaam zit zo geneus in elkaar daar weten we de nog niet eens helft van.

Ook de overtuiging dat je het niet waard bent mag je los gaan laten want lief mens dat ben je zeker wel! Je bent hier met een reden naar de aarde gekomen. Je ziel heeft je met een reden in een aards lichaam gestopt. Omdat jij met jou aardse lichaam het kan vertalen er actie aan kan hangen om de wereld naar het licht te brengen.

Angts en ons ego houdt ons simpel weg tegen voor dat waarvoor we gekomen zijn. Het word tijd dat we dat ons gaan herinneren.

Denk eens goed na wat voor betekenis heeft het leven voor jou?

Zijn we hier simpelweg gekomen om geboren te worden, op te groeien, te feesten, vrienden te maken, te studeren, ons kapot te werken, om een gezin te stichten, kinderen op te voeden om vervolgens oud en gerimpeld deze aarde weer te verlaten?

Mijn mening is dat er meer is dan dat. We hebben allemaal een taak die bestaat uit een persoonlijke missie en een groepsmissie. Persoonlijke missie om te groeien en te leren door je verschillende levens heen en een groepsmissie om de wereld naar het volgende level te dragen.

Durf jij stapje voor stapje jouw overtuigingen, jouw angsten en jouw ego aan te kijken? Ga er dwars doorheen kijken en ga het leven, leven waarvoor het bedoeld is!

Alle kennis zit in jou je hoeft het je alleen maar te herinneren. Te herinneren dat je het licht en liefde bent.

In liefde x Dyonne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *